Можеби е смешно прашањето ама за секој случај да прашам. За онлајн порачувано сум враќала, но дали може да се враќа производ купен во продавница?
Баш пред некое време враќав после изминати 15 дена и ми ги вратија парите. Пишува на самата апликација дека рокот е 30 дена. Да, може.
A zasto mene ne mi gi vratija, so sila zemav menuvav nesto bez vrska. Taka mi kazaa na kasa, vo east gate inace . Deka povekje od 2 nedeli samo zamena. Aaaajdjfjskskfkd luta sum im
Зошто во Сити мол е толку исфрлано насекаде? Бев и во Ист гејт, таму беше средено. Неможев да најдам нешто што ми треба, се беше насекаде. Изгледаше исто кога ми е мрза да си ја средам собата
Сити мол е пренатрупано, ако извадиш нешто, после не можеш да го вратиш и мора некаде да го оставиш одозгора. Во Ист Гејт е преубаво направена Зара.
Навистина не знам. Јас преку апликацијата враќав. Но сум враќала и во продавница и тоа точно на 30 дена, без проблем ми ги имаат враќано парите. Доколку треба да враќаш нареден пат, враќај преку апликација..
10-12 дена обично стигнува нарачката од Зара.Не е како вообичаено кога ќе нарачаш нешто онлајн.Повеќето нарачки им идат од Полска или Шпанија па затоа се чека.Јас нарачав пред 2-3 дена а ми пиша краен рок за да стигне е тек 18 ти Јануар.
Откако ќе ми стигне email дека артиклите се прифатени, од 4 до 10 дена најкасно. Еднаш ми се случи да поминат повеќе од 14 дена, ги контактирав и наредниот ден ми беа легнати на сметка.
Мене на 25.12 ми го пратија return label- от и од тогаш нема ништо друго стигнато, ниту пари на сметка. Да се јавувам или да почекам?
Двапати имам нарачувано и нарачката беше од Полска па од кога беа испратени за 5 6 дена беа подигнати од карго . Досега не сум чекала толку многу..
Eco logistic Dobro a 15 dena racunaat od denot koga e isprateno ili od koga e fiskalnata? Mene primer vo aplikacijata mi stoi isprateno 27, a fiskalnata e kucnata na 30ti.
Јас би ти сугерирала да почекаш уште малку, но ако сакаш да им пишеш обрати се на Zara care на фејсбук. Притоа наведи број на нарачка, име и презиме, email адреса и земја. Услужливи се доста, враќаат во тек на ден или утредента.