И јас барав некој убав, ама сите ми беа како роба за на пазар. А по продавниците секогаш порано наоѓав убави како за излегување.
Да , има , јас имав неколку зачувано но од сите нема на залиха , а од 2600 денари на само 1000 се намалени
Skoro i da nema veke nisto ostanato da se kupi, dali ke obnovuvaat zalihi pak? Postojano proveruvam ama nema osobeno kaputi nisto toa mi trebase
Тргнати се јакни, капути од sale, изгледа потрошени им се залихите целосно. Баш ја пратев една јакна.
Дали има некој што му доцни нарачката и му е продолжен рокот до 24 јануари, и зошто така каснат нарачките, сеуште не е ни од курир подигната?
Незнам навистима , се мислам поради тоа што кај едната нарачка која сеуште не беше ми во подготовка имаше опција да ја откажам но не даваше и им пишав на Зара дека нема да ја подигнам , а во меѓувреме сега оваа што ја продолжијс требаше до вчера да стигме , а сега и ставиле рок како таа што сакав да ја откажам но неможев, дали тоа е намерно направено за и двете наеднаш да ми ги донесат , ве молам мислење?
Мислам дека не, сега со попустите имат многу нарачки, и мене ми се случвало да ми продолжат деној, еве мене ми беше до денес, предадена е на курир и не ми стигна...
Да така ми рекоа и од Зара дека премногу нарачки имале и се случувало да не се ажурирани податоците во системот. Во понеделникот бев да подигнам пратка во Делко, и буквално половина канцеларија им беше кутии Зара и ако имат време ги доставуваат ако не може и 2 3 дена да стои кај нив па потоа да ти ја донесат, најдобро оди подигни си ја од каргото ако живееш во градот ,секако е кај нив во канцеларија ,за да не ги чекаш. П.с дали во случај ако и двете стигнат заедно , ќе може едната да ја земам а другата не?