Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зара онлајн

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Fifi84, 22 јули 2020.

1. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.635
    Допаѓања:
    92.253
    Лани и февруари имаше.

2. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.867
    Допаѓања:
    42.500
    Со парфемите како сте задоволни? Некој машки да препорачате, немам досега користено? Гледам може да се нарача и тоа сега, и намалени се :D

3. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Кај се парфемите? Ја може ќорава сум.

4. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.867
    Допаѓања:
    42.500
    Во Аксесорис :D Во машката sale секција :) На -55% се.

На nevermet18 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Ауу родова дискриминација. Во женскиот дел ги нема парфемите. :|

На sweet-cherry, Ahoy и FridaodaMk им се допаѓа ова.
  6. Mell11

Mell11 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2019
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    136
    Колку време откако ќе направам нарачка може да ја откажам? Затоа што е комплет па во случај да не направат restock, да откажам?

7. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    851
    Допаѓања:
    375
    Се додека не е "во подготовка" може да се откаже , но мене не ми даде да ја откажам ниту кога беше "нарачката е во тек", така да додека стои на "купено" само тогаш ти е најсигурно да ја откажеш па и тогаш може да ти каже дека има некој проблем но повеќе пати притискај откажи па ќе биде .

На Mell11 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    851
    Допаѓања:
    375
    До 50-70% и во март ?

9. Powergirl!

Powergirl! Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2020
    Пораки:
    276
    Допаѓања:
    83
    Со оваа достава ќе банкротираме.
    Таман ќе појдеш да порачаш и оп го снемува,се утепав плаќајќи достава за 3/4 работи

На Adi888, FridaodaMk, nevermet18 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    43.367
    Ако на страната го има на залиха, колкава е шансата да се најди во продавница?
    Вчера го немаше ни на страната ни во продавница, денес на страната го вратиле. Абе пукнав за џемперот, ич немам среќа. А многу е доставата само за 1 џемпер, џабе попустот така.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    851
    Допаѓања:
    375
    Исто, досега 4 пати плаќам достава..

Ми се има случено да пишува дека го нема ни во продавница ни онлајн, а производот пред мене го гледам во Ист Гејт , така да подобро провери во продавница има шанси.

Последна измена од модератор: 26 јануари 2022
    На Ugly Duckling му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mell11

Mell11 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2019
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    136
    Исто, ама некако се исплати кога се на 70% работите. Пример еден фустан од 2000 на 600 беше плус достава 850, тоа е пак повеќе од 50% попуст.

На swwetyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    851
    Допаѓања:
    375
    Даа^_^ И кај мене јакната беше 600 а фустанот 400 и излегува исто како јакната да е 700 денари а фустанот 550 што реално се исплаќа и такви работи со толку попуст скоро никаде неможе да се најде и тоа е само два пати годишно.

14. Mell11

Mell11 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2019
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    136
    На нарачката ми стои само “купено“ и не ми дава да ја откажам. Пишав во customer help и ми викаат дека е во подоцна фаза и затоа не можам да ја откажам, а вчера направив нарачка. Дали имал некој сличен проблем и дали ја откажал. Иначе кога кликам на Cancel не ми дава да ја откажам

15. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    851
    Допаѓања:
    375
    Мене ми се случи, кај мене беше со статус "нарачката е во тек" меѓутоа не ми даде да ја откажам исто и пишав во чат и ми рекоа дека пратката е во напредна фаза и не може да се откаже, а кога било на 'купено' исто ми излегуваше дека неможе да се откаже но притискај повеќе пати и потоа ке се појави "нарачката не може да се комплетира" и тогаш веќе е откажана , пробај па пиши што ќе направиш.
    Јас им реков дека нема да ја подигнам и си направив нова нарачка , можеш да прашаш преку кое карго е таа што не можеш да ја откажеш , и ако е нпр преку Делко направи нова нарачка и кликни да ти стигне во еко логистик или обратно , бидејќи искрено мене ми е глупо да не подигнам пратка и потоа пак ист курир да ми ја донесе следната . Пиши што ќе направиш.

16. sweetie.girl

sweetie.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    83
    Кој лист треба да се испринта , и каде треба да се стави, внатре во кутијата?

17. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    851
    Допаѓања:
    375
    Прво кликаш "за враќање" , потоа бираш Dropoffreturn , штиклираш кои производи сакаш да ги вратиш и под нив бираш причина поради која ги враќаш , кликаш на "начин за враќање на парите" внесуваш трансакциска сметка на која сакаш да ти ги рефундираат парите и потоа само потврди кликаш. Ќе ти стигнат две е-пошти, во едната има етикета за враќање , ја принташ и ја ставаш од надворешната страна за да може курирот да ја скенира , но може и внатре да ставиш уште една копија , ја носиш во каргото кое ти ја доставило (Делко или Еко логистик) и потоа можеш враќањето да го следиш на апликацијата ,ќе ти пишува "доставена" кога ќе биде вратена назад кај нив , потоа тие ја комплетираат и ти стига е-пошта дека производите се успешно вратени и дека средствата ќе ти бидат рефундирани понекогаш за 2-3 дена а некогаш може да се чека и до 14 дена.
    Се надевам дека ти помогнав и напишав се како оди. Пиши што си направила.

18. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.962
    Допаѓања:
    18.292
    Ќе си одбереш кои артикли сакаш да ги вратиш на апликација/онлајн на страната и на меил ќе ти стигне лист што треба да го испринташ и да го залепиш на кутија.

Вакво нешто:
    upload_2022-1-26_19-50-51.png

19. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Не знам дали и обично им се волку неквалитетни алиштата, ама шо порачав од попустот некои како партали стигнаа и несоодветни за таа величина. (маица С, пропаѓам у неа како да е Хл) а за син ми шо порачав од детскиот оддел па ок се материјалите, само премногу широки.

20. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.472
    Допаѓања:
    12.283
    Исто и јас(facepalm) Овој пат 2 пати платив достава. Никако не можам кога имат попуст се што сакам да го начекам, се заедно и да не платам достава. Али и со доставава не ми испаѓа премногу:D