Зара онлајн

Discussion in 'Мода и стил' started by Fifi84, Jul 22, 2020.

1. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Лани и февруари имаше.

2. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Со парфемите како сте задоволни? Некој машки да препорачате, немам досега користено? Гледам може да се нарача и тоа сега, и намалени се :D

3. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Кај се парфемите? Ја може ќорава сум.

4. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Во Аксесорис :D Во машката sale секција :) На -55% се.

nevermet18 likes this.
  5. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Ауу родова дискриминација. Во женскиот дел ги нема парфемите. :|

sweet-cherry, Ahoy and FridaodaMk like this.
  6. Mell11

Mell11 Истакнат член

Колку време откако ќе направам нарачка може да ја откажам? Затоа што е комплет па во случај да не направат restock, да откажам?

7. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се додека не е "во подготовка" може да се откаже , но мене не ми даде да ја откажам ниту кога беше "нарачката е во тек", така да додека стои на "купено" само тогаш ти е најсигурно да ја откажеш па и тогаш може да ти каже дека има некој проблем но повеќе пати притискај откажи па ќе биде .

Mell11 likes this.
  8. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

До 50-70% и во март ?

9. Powergirl!

Powergirl! Истакнат член

Со оваа достава ќе банкротираме.
    Таман ќе појдеш да порачаш и оп го снемува,се утепав плаќајќи достава за 3/4 работи

10. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Ако на страната го има на залиха, колкава е шансата да се најди во продавница?
    Вчера го немаше ни на страната ни во продавница, денес на страната го вратиле. Абе пукнав за џемперот, ич немам среќа. А многу е доставата само за 1 џемпер, џабе попустот така.

mal.ecka likes this.
  11. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Исто, досега 4 пати плаќам достава..

Ми се има случено да пишува дека го нема ни во продавница ни онлајн, а производот пред мене го гледам во Ист Гејт , така да подобро провери во продавница има шанси.

Last edited by a moderator: Jan 26, 2022
    Ugly Duckling likes this.
  12. Mell11

Mell11 Истакнат член

Исто, ама некако се исплати кога се на 70% работите. Пример еден фустан од 2000 на 600 беше плус достава 850, тоа е пак повеќе од 50% попуст.

swwetyyy likes this.
  13. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Даа^_^ И кај мене јакната беше 600 а фустанот 400 и излегува исто како јакната да е 700 денари а фустанот 550 што реално се исплаќа и такви работи со толку попуст скоро никаде неможе да се најде и тоа е само два пати годишно.

14. Mell11

Mell11 Истакнат член

На нарачката ми стои само “купено“ и не ми дава да ја откажам. Пишав во customer help и ми викаат дека е во подоцна фаза и затоа не можам да ја откажам, а вчера направив нарачка. Дали имал некој сличен проблем и дали ја откажал. Иначе кога кликам на Cancel не ми дава да ја откажам

15. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Мене ми се случи, кај мене беше со статус "нарачката е во тек" меѓутоа не ми даде да ја откажам исто и пишав во чат и ми рекоа дека пратката е во напредна фаза и не може да се откаже, а кога било на 'купено' исто ми излегуваше дека неможе да се откаже но притискај повеќе пати и потоа ке се појави "нарачката не може да се комплетира" и тогаш веќе е откажана , пробај па пиши што ќе направиш.
    Јас им реков дека нема да ја подигнам и си направив нова нарачка , можеш да прашаш преку кое карго е таа што не можеш да ја откажеш , и ако е нпр преку Делко направи нова нарачка и кликни да ти стигне во еко логистик или обратно , бидејќи искрено мене ми е глупо да не подигнам пратка и потоа пак ист курир да ми ја донесе следната . Пиши што ќе направиш.

16. sweetie.girl

sweetie.girl Истакнат член

Кој лист треба да се испринта , и каде треба да се стави, внатре во кутијата?

17. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Прво кликаш "за враќање" , потоа бираш Dropoffreturn , штиклираш кои производи сакаш да ги вратиш и под нив бираш причина поради која ги враќаш , кликаш на "начин за враќање на парите" внесуваш трансакциска сметка на која сакаш да ти ги рефундираат парите и потоа само потврди кликаш. Ќе ти стигнат две е-пошти, во едната има етикета за враќање , ја принташ и ја ставаш од надворешната страна за да може курирот да ја скенира , но може и внатре да ставиш уште една копија , ја носиш во каргото кое ти ја доставило (Делко или Еко логистик) и потоа можеш враќањето да го следиш на апликацијата ,ќе ти пишува "доставена" кога ќе биде вратена назад кај нив , потоа тие ја комплетираат и ти стига е-пошта дека производите се успешно вратени и дека средствата ќе ти бидат рефундирани понекогаш за 2-3 дена а некогаш може да се чека и до 14 дена.
    Се надевам дека ти помогнав и напишав се како оди. Пиши што си направила.

18. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Ќе си одбереш кои артикли сакаш да ги вратиш на апликација/онлајн на страната и на меил ќе ти стигне лист што треба да го испринташ и да го залепиш на кутија.

Вакво нешто:
    upload_2022-1-26_19-50-51.png

19. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Не знам дали и обично им се волку неквалитетни алиштата, ама шо порачав од попустот некои како партали стигнаа и несоодветни за таа величина. (маица С, пропаѓам у неа како да е Хл) а за син ми шо порачав од детскиот оддел па ок се материјалите, само премногу широки.

20. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Исто и јас(facepalm) Овој пат 2 пати платив достава. Никако не можам кога имат попуст се што сакам да го начекам, се заедно и да не платам достава. Али и со доставава не ми испаѓа премногу:D