Значи 20+ дена се вкупно. Откако ја однесов во каргото следниот ден веќе беше кај нив стигната им пишав и рекоа да почекам неколку дена и за некои производи се чекало повеќе дена за да ја поминат евалуацијата на одобрување, па откако ќе се одобри после тоа се процесирал повратот на парите... А кога враќаме директно во продавница не го ни проверуваат како што треба производот... П.с може да не ти го вратат?
Ако ми го раздвојат пакетот на две места, бидејќи продуктите доаѓаат од два различни магацини.. две поштарини ќе плаќам? @swwetyyy мене за од прилика еден месец ми ги вратија парите. Нешто повеќе од месец.
Зошто? Само што ќе го вратиш во продавницата, го скенираат и одма го има достапно на залиха и нарачуваш (доколку го нема во продавницата да го земе после тебе одма другарка да го наплати само на пр, бидејќи одма го ставаат на продажба) Со сигурност го знам тоа бидејќи кога враќав фармерки одма ги имаше на залиха на апликацијата и плус го извадија за продавање. Не е воопшто малку 1500 ден (толку кажа дека се ако не се лажам? )ќе купиш уште многу работи за тие пари, не е 200 300 ден сепак.
Многу работи што ги сакав и беа out of stock пак ги враќаат така да зачувајте и проверувајте често. Само ќе се изнадавате пари за достава. Иначе има уште попуст во продавниците?
Вршат ли достава Зара по селата во Мкд? До сега имам порачувано само на домашна адреса (во град), ама следниов период ќе сме во село во викендица и не знам дали ќе ми стигне ако го порачам таму. Една пратка веќе порачав дома оти заборавив дека нема да сум таму и сега планирам кога ќе ми се јават да ги прашам дали може да ми ја чуваат кога ќе си одам да си ја подигнам или ако не бидува така ќе морам да ангажирам некој да ми ја земе. Да се едитирам, пробав сега да нарачам со место за испорака ама ми ги дава само градовите кај што има Делко и Екологистик, веројатно само така може, па да одам да си ги подигнам од таму, ама сепак ако има некој искуство со ова нека ми пише.
Зависи колку време ќе си ама мислам дека може да си ја подигнеш ти само ќе ги известиш. Прават достава и низ селата, знам кога бев да подигнам од каргото имаше пакет Зара за едно село.
На апликацијата има повеќе работи само треба да следите се враќаат на залиха и има дополнителни попусти на многу работи.
Плаќаш колку што ти пишува кога нарачуваш. А пратките посебно. Пример ако ти е 1000+800+карго, една кратка ке ти е 1000, друга 800+карго.
Se vrakaat da i za min gi snemuva sto pravat nz, denes eden kaput staviv vo korpa taman da go naracam malovo mi pobara sok, se vrakam za minuta ipol go nema veke, a kaputot proveriv dodeka go imase dostapen e vo east gate nz zasto da ne e i online dostapen ...kraj kraeva ke otidam ke si go zemam