Јас имам спротивно искуство со гужвањето. Дури и да се изгужва го ставам на закачалка и веднаш се исправа.
И јас бев закачена до 3 по полноќ, не можев да го долистам делот со фармерки крај му немаше, јас неодлучна, а уште ова и оваа и на крај ништо немаше ни бројче ни бутур
Еве јас сега успеав да порачам еден капут, долг беж боја со златни копчиња, ама ѕ величина. Прво порачав па после размислив дека сигурно ќе ми биде мал и си викам ај ќе слабеам за него. Трет капут ми е овој, што ли ќе ги правам зависна станав, демек види од колку е намален. Вака ако продолжам ќе треба да одам на рехабилитација И да прашам да не го порача некој тој фустанот кариран црно бел, го порачав синоќе па се премислив ми се чини краток дека ќе ми биде, ама не ми дава да го откажам. И разговор не ми дава, не работеле во недела. Има некој друг начин да се откаже? Ако е краток ќе го вратам ама парите за достава ќе ми пропаднат
Ne sum ni jas zadovolna od kaputite vo Zara. Isto iskustvo imam i so broevite. Se mali brojcinja, retko sum nashla nesto.
Јас мислам дека ова е чиста формалност, за мене има подигнато друг пратка па курирот ништо не ми побарал
Никакво овластување не бараат. Сигурно 2, а може и 3 пратки ми ги превземаше колешка и никој никаков проблем не направи. Кога ми се јавуваа куририте само им кажував дека друг ќе ги земе и толку. А и да не им кажев немаше да прават проблем зошто никаква идентификација не бараат.
И лани толку многу време траеше распродажбата, односно и февруари месец ? И колку траеше летната распродажба знае некој ?