Вреди да. Имаат објавено слика подоле. Ако си од Скопје, види го плавиот во Зара, овој е ист, само кремаст. Топли премногу, а крзното е немам збор колку убаво. Предобра изработка, едно конче не виси.
Ti blagodaram mnogu mila, Se nadevam deka kje uspeam ama nikako cel mesec go gledam non stop sekoi 15 minuti da go fatim nikako ne mozam da najdam zaliha na nikakov broj. Preubav e vo slikata ama ne znam dali kje mozam da najdam broj iskreno i ne veruvam. A znae nekoj do koga e ovoj popust SALE?
Здраво, Имам нарачано онлајн од зара, дали може да се замени за поголем број во некој од моловите и колку дена од доставата може да поминат за да се замени?
Сите работи што беа на sale што пробав да ги нарачам беа недостапни и пишуваше coming soon, кликнав да ме известат на мејл кога ќе стигнат. Сакав да прашам дали стварно стига известување или нема врска? И дали има шанса да има нови залихи на попуст или слабо. Видов капут/палто намален од 8600 на 800, не ми се веруваше.
Стига известување, но на повеќето работи не , за тие кои пишува дека се враќаат наскоро , ги добиваат но одма се трошат и треба нонстоп да проверуваш. Попустот веќе ќе заврши.
Како можам да најдам еден производ од Зара го нема на страната, а до продавницата неможам да одам не сум од Скопје, можам некако да ги контактирам, маил или телефон би ме услужиле да ми кажат дали е во продажба или не?