Се надевам дека прашањето е за тука бидејќи сакам да нарачам фармерки од Зара Сакам да ги порачам High rise sculpt jeans но никако не можам да ги сфатам броевите. Дали некој знае кој број одговара на S број? Дали 38 или 36?
Дали ова значи дека за едната пратка ќе платам достава 250? Бидејќи е поделена на две, во едната ставиле само фармерки од 1600 ден. И дали стигнуваат во исто време двете пратки или…..
Devojki, sakam da vratam eden kaput,vcera go kupiv od prodavnica (ne online). Deklaracijata ja otkaciv, ama ja cuvam. Smetkata isto ja imam. Sto mislite dali ke mi go vratat ili ne? Da ne akam do city mall za dzabe. Inaku XS e,ama oversized e i navistina mi e ogromen. Kako da mi e pozajmen licam. Ne znam kaj mi bea ocite
Закачи ја декларацијата некако. Може да ти го вратат ако се фини ама не мораат. Јасно е наведено дека треба да ја има декларацијата. Сум наидувала на алишта без декларација, значи прават услуга. Плус на каса ми се има случено да вратат без декларација ама и збореа а девојката дека не смее така.
Девојки, при враќање производ онлине дали некој знае што треба да се напише во делот каде што пишува account number трансакциската сметка ли?
Темава ја отворив за да прашам дали овој период ќе има попусти, ама вие веќе сте пишале, јули е далеку. Ми се допаднаа неколку фустани и не знаев дали да ги нарачам сега или да чекам.
Сакам да вратам производи два,а имав нарачано 4,пополнив барање се, ми стигна на мејл return label ама тука стои цената која ја платив на сите 4 производи, дали мора да се вратат сите 4 ?
Да Не не,ги селектирав само двете и сега кога одам повторно на тоа return можам да ги изберам само тие што не ги имам вратено
Да, целата сума ја пишува, но ти ја враќаат сумата само од штиклираните производи. Секогаш е така, нема врска што ја пишува целата сума .