Многу се изнервирав. Дури во 21:04 ми ја отвори апликацијата, од 9 производи што ги имав во кошничката достапен беше само еден. Втор пат ми се случува истото.
Допрва ќе намалуваат, јас не купувам сега ништо , лани така се зезнав, после се што земав намалија уште повеќе.
Здраво. Дали некој ги има видено овие фустанчиња низ продавниците,бидејќи онлајн одма се распродадоа. Фала ви!
Ги има кај нас,40€ се. Толку попуст им дале. Имаше и бројчиња,го ставив во корпа ама ќе го чекам поголемиот попуст.
Ама дали ќе има после на залиха дека повеќето фустанчиња што ми се допаднаа сега ги нема на залиха и дали ќе ги има. Спомна за корпа дали понатака ќе можат да се нарачат ако се во корпата или ?
Ako se out of stock ne moze da se naracaat. Vo korpa ne se rezerviraat ni edna minuta. Jas sto ke nacekam naracuvam odma posto i za minitka znae da go snema. Nekoi rab sto vekje od cetvrtokot se out of stock ne veruvam deka ke gi ima (t.e. voopsto i gi nemase,magicno odednas isceznaa), znaat da dobijat na zaliha ama po eden broj random, ako ti se pogodi, zatoa sto ke ima i dosta sto ke vratat odredeni raboti po izvesen period.
Добиваат залихи ама ако имаш нерви да проверуваш. Како што велиш зависи и број дали ке има. Мајка ми си чепка и многу работи ми порачува, ми го знае стилот, и фустани за 600 денари имам над 10 сигурно. Чизми високи кожни за 1500 итн.
А како одат со бројчиња? Сакам да нарачам чевли бр.39 и направив споредба со конверс, од нив носам 39.5.