Само да ве информирам дека слободно тоа што ќе го нарачате онлајн можете во продавница да го вратите и парите ќе ви бидат вратени. Јас имам така направено.
Знам ама дека прочитав коментар чисто сумњам дека вршат рефундација во продавница сакав да знаат дека вршат
Да, ако е онлајн нарачано може да се врати онлајн а може и директно во продавница бидејќи одма кеш ти ги даваат парите , а онлајн треба да чекаш да одобрат па додека да се прикажат на сметка 10 дена се чека. А купено во продавница, да се враќа онлајн тогаш нема таква опција. Јас во понеделникот враќав и тоа 30ти ден последен ден беше без проблем ми ги вратија парите, оти читав дека до 15 дена било , а после само замена , нема врска . Најточни информации ќе најдете на апликацијата се што ве интересира.
So koja brza posta pustaat zara? Nemam dosega primeteno? Cekam pratki na aplikacija pisuva za dvete deka se dostaveni, no jas gi nemam dobieno.
Јас кога одам таму буквално ништо не бендисувам и затоа последните 2 години ни не влегувам веќе. А кога видам овде членки што пазаруваат од таму ми се допаѓаат некои парчиња И на страната кога вртам некако ми е што знам , и таман ја отворам немам трпение и одма затварам, некако ме ме воодушевува..