Дали може да се порачаат производи што не се достапни во продавница? Гледам некои ги нема во продавница а достапни се на вебсајтот за онлајн купување.
Devojki, dali pratkite pristignuvaat tochno na datumot kako shto pishiva na stranata od kako kje narachate ?
Да, се што имаш онлајн и ти дава да го додадеш во кошничка може да се нарача и стасува за околу 2 нед или помалку.
Дали имате нарачувано од kids делот ама броеви ко за вас? Пријателка ми ја кажа ,,форава", ем поефтини се за разлика од возрасни а има броеви до 39? Дали одговараат броевите ко за возрасни, пишува 25цм дека е 39 а кај возрасните 39ка е 25.3цм Малце шубе ми е, секако има можност за замена ама има едни предобри чизми и патики за 1990, што во возрасниот дел се 4000 и се мислам сега
Детските броеви се малку по тесни бидејќи логично за деца од 12-13 год се правени , а за возрасни еден број поголем треба и таман ќе си е. Еден број поголем од тоа што носиш ако се од детска колекција , бидејќи се потесни затоа што се за детска нога.
Ако имаш нормална или тесна нога, ич не мисли. Пред да останам бремена се земав така, ама не само од зара, секаде иста гинта. Штета што ми порасна ногава и морам од возрасни да земам.
Здраво девојки, дали Ви се случило да порачате онлајн две работи, да Ви ги донесат посебно, од која едната доцни со датумот?