Дали некоја ја има оваа јакна , за поладни денови сакам ,гледам пишува за температура меѓу -5 и +10 степени .
Здраво, дали некој ја има јакнава, сакам да ја нарачам онлајн но не сум сигурна дали да нарачам S или пак XS бидејќи не сакам да ми изгледа како оверсајз да ми е широка, а нејкам па и да ми е прилепена скроз да ме стега
Нарачај ги и двата броја, и после врати го едниот. Мене ХЅ јакни обично ми се големки, би купувала ХХЅ кога би имало.
Ми треба помош, кое е најубаво од овие четири, за зимата ми треба , ептен дебели и огромни не сакам , бидејќи кога е +12 степени многу топло држат и неможат да се носат многу . Јас ја пробував во ист гејт , пробав xs мислам и таман ми беше па и малку широк модел е , така да XS нарачај, S e големка , ако си слаба .
Девојки нарачав онлајн производ што не е достапен во Македонија ме интересира дали ке стигне до датумот што е предвиден (за 7 дена) и дали се плаќа дополнително царина?
Ако си нарачала вчера, тогаш ќе ти биде испратена од странство дури во вторник , така да ќе ти стигне следниот понеделник или вторник најдоцна. Не се плаќа ништо дополнително.
Dali znaete koga pocnuva rasprodazbata za black friday? Gledam deka ima vo nekoji proizvodi popust no ne pamtim od lani kako bese, dali ke ima za site artikli popust za black friday i koga pocnuva?
Кога ти ја праќаат нарачката од странство, нели неколку дена стои на Sent? Кај мене од Bought одма отиде на Collected by Courier, ама веќе четири дена поминаа откако ми стигна меилот дека ќе ја добијам наскоро. Обично одма дента ми ја носат со меилот.
Мислам не, ама не се сеќавам баш, знам дека апликацијата со цени ја ажурираат час, два пред 21 часот .
Мислам дека ке стават кои ке се цените до попуст и од кога важат. Лани немаше некои големи попусти, 30-40 на некои производи.
Да, баш панталоните што ги нарачав јас прво на моето бројче стоеше View similar items и после некој ден се појави. Проверувај си често.
Различно е кај секој изгледа. Јас нарачав од странство пред 5 дена, испратена е пред 4 дена, а денеска ми стигна мејл дека е подигната од поштенска служба. Би требало во петок да ми стигне.