Двапати нарачувам иста нарачка , но никаде не ми излегува нарачката на апп , ви се случува истото ? Прв пат ова ми се дешава , а меил ми стигна . На веб е од 22, на апп има веќе од 21 часот.
И јас со иста мака . Вие па и на време сте биле, јас каснам 2 саати . Друго ме интересира, ако го ставам во корпа дали автоматски го трга од залиха, односно дали го резервира на одреден период и колкав е тој период? Мислам нонсенс е да во ист момент ако мене ми е во корпа друг да го купи, а јас уште "пазарам".
Znaci idioti se haha 21:04 min mi otvori nisto nemase od korpata sto imav. Ama nistoo nisto od 13 stvari.
Јас во 21:01 отворив, на почетокот капутот кој го имав ставено во кошничка го немаше, отворив затворив неколку пати и ми се појави, брзи прсти играме, а повеќе од 2 работи да ти се достапни во исто време мислам мала е шансата, тоа едно нешто ако ти се посреќи да го начекаш е премија
Јас исто отворив ко ја пуштија во 21, ништо немаше од тоа што гледав во 19 И сеа конечно ко се решив да порачам ми вика достава на 14. декември И се мислам дали вреди да чекам толку? Како сте задоволни од полнетите јакни?
Истото ми се случи, не знам како е можно, чекав и неколку пати се рестокнаа по два броеви, ама не оној кој ми треба
Cekav do 1 ipol nisto, se razbudib uste na dva pati nokeska ne gi vratija cizmite. Denes ke odam do zara direkt, ako nekoj odi sabajlevo neka pise dali e haos
Бев на поминување пола саат, хаос е, редовите за гардероба и каса огромни. Не се обележани со намалена цена производите туку само закачени на метален рафт и ставено флагче 40% дека се пресметува на каса. Во хаосот сите грабаат и оставаат каде ќе им текне и не се знае што точно е на попуст, проверував со код на апликацијата. Во принцип се е искупено, останати се глупости и многу големи броеви, ништо не ми се допадна и не купив.