На попуст може некако да помине, ама пак е лошо , јас за black Friday ја нарачав мојата јакна , редовна цена 3290 не вреди во никој за случај дали ќе издржи за следната сезона тешко , а јакни што имам пред 4-5 години понови изгледаат а оваа е само 3 недели ...
Во Зара на велико се спремаат за попусти, редат, извадени ствари од нафталин буквален хаос, само не откриваат од кога е
Утре започнува онлајн , понеделник во продавница, вечерва би требало да има на апп се што ќе е намалено а утре званично може и да се нарачува.
Зависи, зошто праќаат и од други држави. Јас имав нарачано нешто на 8 декември, ми стигна за една недела, на 15ти.
Да, најчесто се точни. Кога нема големи попусти, последниве две три нарачки и пред тоа ми пристигнаа. Кога ја пуштија апликацијата и по 60-70% имаше попуст и доцнеа, премногу нарачки имаа. Сега слабо.
Мене обично ми стигнува околу датумот што го ставаат како краен рок, така што да, точни се. Во оваа гужва очекувам нарачката што ќе ја пуштам вечер да стигне некаде пред Божиќ.
Нркни направив нарачка ми стои за испорака на 30ти. А вчера добив смс дека е дадено на курир, значи порано ќе стигне. Сега со попустот не верувам пред нг. Инаку слаб е попустот на апп сега, некни јакничка детска нарачав за 790 сега е 990
Нарачките што ги испраќаат во вторник , стигаат петок сабота (истата недела ), а тие што ги испраќаат во сабота стигаат четврток петок (следната недела )така да може да стигнат до 31ви, ако ја подигне курир во петок, од black friday ми ја испратија во вторник, стигна во понеделник , за 6 дена.
Чизмите што ми избегаа за black friday пак ми се достапни, и бројче и попустот е добар, ако ми исчезнат пак вечер, ќе одам на карање
Откако Пост експрес ги превзема пратките, мене ми каснеше 2ипол недели. Искомуницирав и со Зара на чет, од поштата беа недостапни цело време. Така да имај на ум се. Делко беа одлични