Ми стигна и мене порака дека ме барале ама не сум во Мк и немаше како да ја подигнам, иначе екстра ќе беше за нова година имав нарачано и еден тренч мантил ама ништо, дури вторник .
Имате ли искуство со чизми од Зара? Едната почна да ми се одлепува буквално после две носења, на суво секако. Фискалната и кутијата ги фрлив, не знам дали има можност за враќање?
Можеш со pdf фајлот што го праќаат на меил. Имам вратено така, кога стигнав видов ја немам фискалната во мене, па им го покажав пдф-от. @staycalm
Јас едни купив лани на попуст , од 2990 на 600 ден и буквално ниту кожата се превива, ни ништо како нови изгледаат а секој ден ги носам , од кожните работи не сум ич задоволна катастрофа, еднаш ги облеков и испукаа ама ми ги вратија , сатенот исто им е катастрофа...
Ме интерсира панталоните во Зара дали ви се точни на величина? Или помали се од вообичаено? Се мислам што број да порачам. @staycalm може да ми пишеш лп за чизмите ?
Или ако плаќате со картичка, можете трансакцијата од апликацијата да ја покажете. Некаде и тоа го признаваат.
Јакните дебели дали се со добар квалитет или да си барам од локални бутици? Овие ги меркам ама не знам дали да чекам попусти..фала
Како последното слично имам од ланска колекција. Задоволна сум и од квалитет и од тоа колку топли. Со пердуви е полнето. Како првото дм кратко има и и тоа е океј на квалитет.
И јас си купив дебела јакна и ептен сум задоволна како топли. Вреди за парите. Не е иста како втората ама слична е.
Јас имам купено дебела јакна со пердуви од зара пред некои 8 години. Ја скапав од носење 3-4 зими по ред и уште ја имам. После две години носење и сменив патент, друго нема мрднато јакната, во одлична состојба е.
Заборавив да кажам дека е најтопла јакна што сум ја имала некогаш. Единствено ми смета што моделот нема капуљача, па најмногу заради тоа не ја носам веќе. Се надевам дека јакните се уште со ист квалитет