Дали ако порачам онлајн и доколку не ми се допаѓа производот ќе ми ги вратат парите? и над колкав износ е бесплатна доставата?
Враќаат пари во рок од 14 дена, не сум сигурна дали од пристигањето на пратката или од денот на нарачката и над 2600 е бесплатна доставата.
Јас имам враќано. Одма на каса отидов со сметката. Ќе го проверат производот да не е оштетен и одма ми ги вратија парите.
Нема замена за бројче, одиш returns на апликацијата, ти праќаат меил со лист со баркод кој го лепиш на кутијата, ја враќаш пратката во еко логистик бесплатно или доаѓа курир ти ја зема и нарачуваш ново и го чекаш пак сто години.
Дали иде како залепена затебе (во половината ) и мислам дека е таа јакна кај што е до половина со вештачко крзно таму држе ли топло и дали е премногу куса или иде малку подолга
Да залепена за мене е, кратка е. Јас ја сакав првата но немаше број за мене, затоа ја земав оваа. Еве внатре како изгледа.
Аии а внатре не цела со вештачко крзно колку што можам да видам иначе дали имаше црна с м број и од двете ако се сеќаваш (извини вака што те гњавам со прашања ама сакам да си купам една од тиа две и затоа те прашувам)
Не е внатре цела со крзно. За црна не знам што бројчиња имаше дека не ја гледав таа боја. Нема проблем, не ме замараш.
Искуство со нарачки Зара. Ми пишува дека нарачката од вчера е во Битола а денеска е последна дата за да ми стигне, нарачана ми е од 24.11