Засрамени пред наставник/професор

Discussion in 'Општи дискусии' started by hristinnnna, Nov 19, 2013.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Не само пред наставничката, туку пред сите... Се случи во основно, не се сеќавам кое одделение, можеби шесто. Имавме час по англиски и наставничката ни даде да обработиме вежба. И така ние си пишуваме и во тишината многу гласно се слушна мојот стомак... Онолку силно кркорење никогаш не прозилегло, но најтрагично е што звучеше како прдеж... Луѓе мои, до крајот на часот не можев да погледнам никој, со наведната глава во тетратката седев.

candy.cane and angelche16 like this.
  2. Queen8

Queen8 Популарен член

Еднаш си отидовме со една другарка од физичко, досадно ни беше и таман излеговме на улица, класниот не’ виде, се извадивме нешо смисливме, ама ми беше многу незгодно.

3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Во основно , кога ме залепија на турнир во ракомет за бетон. Па кога отеков во муцките ка Мели со ботоксот :drunk: . Наставникот ме однесе со кола до дома (facepalm).

candy.cane and spacegirl92 like this.
  4. (:strawberry:)

(:strawberry:) Истакнат член

Кога сакав да го сликам убавиот професор и погодете...блицот беше уклучен :lol:

5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Бев дежурна и ме прати една професорка по дневник да и барам. Таман шо тргнав да идам, паднав по скали, ем ноктот го скршив, ем маската на телефонот ја пукнав. И дур станувам, да и речам на другарката, мислев оваа професорката отишла, викам "аман, ради оваа сега се испоутепав, кај да и го најдам тој дневник :envy::envy:" и оваа позади мене да ти била. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
    Која брука... :$:$:$

6. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Во основно еден ден ја немаше наставничката по биологија и на место биологија ни заменија да имаме француски. А наставничката по француски ни беше класна. И сега на сите од класот не им се држело француски пошо не го сакаа тој предмет и рекоа сите ќе избегаме од час ќе отидеме во дворот кај фонтаната. Јас велам дека не можам пошто наставничката мене многу ме сакаше а бев една од најдобрите ученици. Па ќе ми се налутеа другите ако останев и ајде и јас отидов со нив. А бев претседател на класот. И наставничката кога виде дека не нема ниту еден во училницата излезе надвор не виде и одма ми рече на мене пошто бев претседател ми вели како можев јас тоа да го направам и ми рече другите треба да одат по твојот пат а не ти по нивниот и ми рече нели ти е срам?:$:$:$(facepalm)(facepalm) Тогаш се засрамив мноооогу но ете помина некако и после им бев лута на другите од класот пошто јас настрадав за сите(facepalm)(facepalm)(facepalm).

7. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

На часот по физичко налета класната да ми каже да останам после часовите да земам нешто а тогаш јас и една друга другарка се каравме со наставникот бидејќи не ни дозволуваше да правиме вежби на кариоките а на другите деца им даваше. А на наш час по физичко у салата е како у штала буквално кој што си сакаше правеше и што сакавме му кажувавме на наставникот, еднаш едно дете го испцува пред него. И така јас и другарка ми се каравме со наставникот, класната доаѓа дека она е многу строга жена сите имаме страв од неа, и она влегува никој не ја приметува дека дошла пошто секој си прави она што си сака и не гледа нас две како се караме со наставникот и другарка ми, ми вели ај заврти ја главата накај вратата види кој дојде. Леле кога видов..... Многу ми падна срам пошто наставничката ми кажа дека се изначудила од мене и дека тоа не го очекувала дека сум одлична ученичка.... Леле колку ми падна срам :$:$:$:$:$

8. candy.cane

candy.cane Популарен член

Во средно бегавме со другарки од час и се прекачувавме од оградата и оп, класната одма од другата страна. Не праша само дали ќе се вратиме за нејзиниот час и си отиде. Пропаднавме во земја.

9. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Многу пати се засрамив,но најнепријатни ми беа паѓањата.
    Изгледав како тотално несмасна.

10. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Сум била неколку пати.
    Ми иде сега во основното училиште колите сите да им ги дупнам. :punch: