Се надевам дека во иднина нема никој да истепаш. Да тепаш некој до толку за да му скршиш нос у заби, лесно си поминала!
АУ ароганција човече, ти ни се каеш ни памет ти има дојдено, ако не сега за брзо затвор не ти бега слушај ми го зборот, знам многу такви како тебе и сигурна сум дека ќе си лежиш години. Виде слобода и крена глас, типично. Наведени глава малку. Толку од мене на темава.
Види ја бе ем крива ем силна. Со овој памет стварно треба затвор да ти пресудат. Или Бардовци не ти бега. Имаш психопатски тенденции девојче! А вие шо ја бранете, пак да ја браните, нека оди утре нека убие човек!
Да. Те поддржвам. После разведете се со маж ти, ќе речеш разводот ти направил траума, па ќе добиеш шанса за факултет Леле бе како не ја искршив од ќотек девојката која му се додворуваше на дечко ми, ќе ми беше мастер обезбеден, и јас глупава
Не заземам страна, твојот бранител буквално те спасил и по втор пат, треба да си му благодарна за цел живот, искрено евтино си поминала и тоа многу евтино, буквално гратис во правна смисла, верувај ако одеше преку суд оштетената, со оглед дека признаваш вина, најмалку 5000 евра ќе платеше за надомест на штета, а во просек со вештачење и за материјална и нематеријална штета е околу 6 - 7000 евра надомест на штета за вакви случаи. Имаш среќа што и оштетената сакала да се договори со тебе. Ова нека ти е памет за понатаму, буквално ова ти е втора шанса во животот.
Не покажувам сила, сакав единствено да кажам дека и таа се согласи на таа сума, алал нека и се парите што ги зеде за убаво нека си ги троши, заслужив и си платив. Одговорот за бубрег таков беше оти некои рекоа што добила, доби се што посака.
За скоро ке дојде ке се пофали со ново дело не се секирајте волкот крзното го менува но ќутот не Да си чепнала мое дете идам те сокршувам у темна уличка со вреќа на глава и да ме памтиш дур си жива Нема лезет ни од суд ни од лекарско
Што си платила ти со твој 19 години, да не имаш пари да и платиш 3500 евра оштета па си платила.. Кажи мојте дадоа и ми го измија газот, она дала.
Ако не бев свесна што направив немаше да се спогодам со обвинителот, немаше да и платам оштета, си ја согледав грешката и постапив правилно.
хахахахаха ти мислиш си и` платила оштета пошо ти така си сакала? о девојче... о девојче абе мораш и тоа евтино си прошла реков, ја да бев, ќе те соголев туу како не се најде некоја да ми го скрши носот ново носе ќе иам
Плати па плати е чудо ако плати, ти не плати помина гага ама буквално, кажи фала на адвокатот, Ти се смилувала на твојот мозок и ти простила или со закани има потпишано, ги знам методите на потпишување вонсудско порамнување кај нотар. Дајте да се кладиме за колку време ќе оди во затвор, мислам 3 месеци вие ?
Фино штом треба барем оштета да дадеш. Никој не те тераше да и нанесуваш повреди заради некоја си глупава причина. Чудо големо, ако флертувала со твојот пијан и издрогиран дечко. Си погрешила, виновна си. Ќе сносиш последици, тоа е. Не ти е прв пат, цело време си правела глупости па требало да извлечеш поука. Памет за у иднина, пази што правиш. Ако продолжиш со такво агресивно однесување може да убиеш некого па тек тогаш да окапеш пола живот у затвор. Имаш шанса да се поправиш па искористи ја. И не се жали, одлично си поминала со казната.