аа, па нема да им речам ај убав си ќе те пуштиме денес не мора сеанса пре би им рекла ,,џабе шо си толку убав кога немаш мозок, чим си завршил овде’’ ама нели зависно од делото може било убиство у самоодбрана
И у кафиќ да сретнеш некој, вака ќе му речеш ај у затвор ? На ова мислев поточно. Затоа пишав офтопик. Невермајнд
сериозно ? вреди ли за дечко да свириш на клавир? значи дека имаш проблем со пресметливоста ти девојче ако некоја му се пушта на дечко ми, а он не ја ебе 2% тоа ќе и` е поголема казна него било кој ќутек, пошо нема да и` успее да ни расипе. Поише сама ќе се изеде ако и` пропадне планот, него ако ја расчукаш. еве си ја исчукала, ова секако ќе ти стои у досие и полиција. Шо ако за 2, 3, 6 месеци или некоја година раскинеш со дечко ти? ќе моеш тоа да го избришеш од евиденција? не. Ќе ти го отежни тоа дело животот уше толку? да шо си постигнала со тоа? ни дечко ќе имаш, а досието ќе си го трпаш мислам да полежиш малце за да поработиш на својата пресметливост и ја бев таква, многу и машки и женски имам тепано пред да наполнам 18 бидејќи не размислував на последиците, сеа прво размислувам дали таа стока вреди, да и` плаќам оштета, да си го зафркнам животот а сум дошла скоро до крај на факс, не сум спиела за да учам и да спремам испити, и на крај тоа да ми отиде ради некоја мочла или идиот? ааа не. Утреден они нема да ми најдат работа и да ме ранат, напротив, ради нив се` потешко ќе ми е да се деси тоа
мислам дека му ја земаа во предвид нему убавината како олеснителен дел дека има потенцијали. инаку расизмот е многу реален и постои и во судењата посебно во америка, за тука не знам.
Во право е Феминка твенти ту. Ама, ама, повлекувам тоа што реков погоре , зашто и она тепала. BTW, не ти беше полесно да оставиш да видиш дечко ти како ќе реагира? Ако е маж, и маж што сака, ќе ја одјебел веднаш. Такви флертови било на него или на тебе, не се решаваат со чукање туѓа глава од маса, зашто сега својата ќе си ја удираш сама.
И он беше пијан, видов не иде на добро и се Деси, изреагирав како не траеше сеа јас си ја чукам главата.
Опојните средства удираат на централниот нервен систем и во тој момент не си ја знаеш силата и не знаеш да престанеш да удираш, затоа што не си при себе. Во тебе има ѓаволи, пред тебе змејови итн итн
Може ти не си го видела… Не ти е крива девојката туку дечко ти. А ти треба да се прибереш, не си дете 20години имаш. Дечко ти сигурно нема да има досие ама ти ќе имаш досие во полиција и при секоја сумња ќе те бараат на разговор. @marlonbrando69 Добро,тоа не го знаев.
Тоа што си дете на разведени родители не ти е изговор за се што имаш направено. На 20 години со толку казни, користење на дрога, алкохол па и тепачки сериозно треба да почнеш со психијатар - психолог - терапевт. Наместо да се школуваш, да волонтираш во невладини организации да се запишеш на курс за јазик или некој спорт ТИ се дрогираш, тепаш па и алкохол. Се надевам дека ќе си најдеш адвокат за твојот случај да се реши, ама се додека ТИ самата не се освестиш што правиш со твојот начин на живот џабе тука везење на мубети
Мене ме интересира кај беше дечко и да ја тргне од девојката? Не сакам да навлегувам мн у нечива приватност ама нели твојте беа разведени?