само за бокс е 1000 евра затоа не се исплати да се тепа секој да им даам од тоа шо ринтале моите на некои дечишта? нахх
Ариел, најдоброто за вашите алишта и за Вас @Серотин не гледаат така мислам аххахаха него со кои и колку удари е доено до тоа шо е доено, ако била у болница пример на шиење, ако прима лекови сеа едно друго, ќе и` го опнат се` тоа Другари мои знам, ги испотепаа и со шипки и со раце. Пред камери, со извештај од болница за какви повреди добиле, која терапија, со усб со снимки и тужеа.
Оваа има кривични колку што ние влакна немаме.Нека се радува ако не и спојат дела и да лежи 3год во затвор. А оштета секако ќе плати,тоа не и бега.
3.000 до 5.000 евра можела да постави оштетено побарување + адвокат + судски трошоци, ќе си ги фрлам парите за нова кола за една моја непромисленост Тој барем ми е поддршка.
Ќе се гледало, какви се повреди се нанесени под кои околности, мојата состојба во текот на " тепачката„ која немало да се третира како тепачка бидејќи не ме ни допре она, наместо тоа едностран физички напад, под дејство на алкохол и супстанци не укажување на прва помош, обид за бегство, недолично однесување кон полицајците, Некој говна што сум ги јадела пред полицајците упатени кон девојчето. ХОРОР Олеснителни околности никакви, дури ни разводот на родителите
А зашо би било разводот олеснителна околност? Секој втор пар се разведува више, замисли сите на тоа да се вадат. Мислам може да се земе како олеснителна околност, ако имаш доказ од психолог/психијатар, дека ти влијаело на психата, дека не си добра итн Вака секој ако си додава работи, хаос ќе се деси со правото.
Кај другарка ептен и беше олеснителна околност развод на родители ( беше малолетна ) кај мене полнолетна според адвокатот немало никакво влијание, можело само да се напомни. Ќе идам и кај психолог па ќе видиме од таму што може да се собери како олеснително.
Тоа кај неа било олеснително што дошло до меѓусебна тепачка, кај мене што не ме ни допре ќе биди едностран напад
Ама шо плачеш не знам? Така се созрева, ќе си сносиш последици за тоа шо си го напраила. Место да плачеш, собери си го паметот, прекини да се курчиш кај шо треба и кај шо не треба, запиши факс, курс нешо, или најди работа, прекини да дуваш или да се дрогираш, смени друштво ОДМА. Ама скроз, боље пред библиотека барај друштво. Не си мала. Чим си мислела дека моеш све тоа да го напраиш, сеа и последиците ќе си ги трпиш.
Го отупе со разводот. Колку разводи има веќе во денешно време ехеее. Туку ако се и на девојката родителите разведени? Кој ќе е во право? Плус нели сакаше да се смениш? Да станеш подобар човек. Одлежи си ја казната и смени се после. Со вакви глупи изговори и оправдувања само повеќе тонеш и се гледа дека немаш намера да се поправиш.
Поентата е да не ни дојди до тепачка. Ама сеа не само ти, фатете се за рака со другарка ти и двете на манастир. Уствари...да не ви текни да истепате таму некоја монахиња.
Дечко ти ќе плати половинка или њама? Е така нека ви е кога се глупирате за машко бе. За машко сега си се зацапа во гомна. Памет за друг пат.