На Бит Пазар и Дуќанџик има многу убав избор како плишани,штоф со убави дезени,имаше и како чупави едни како черги се,со два лица се во различни бои сите модели 1200 денари имаше едни за тросед,двосед и фотеља.
Дали некој знае каде може да се најдат вакви навлаки по нарачка - гарнитурата ми е седмосед во П и сакам да бидат скроени по дименции да не бидат кратки или мали па да не ја фатат цела гарнитура. исто така ми треба навлака за сунѓер со патент што би можело да се пере за гарнитура на палети. дали има некој инфо каде можам да најдам некој што може да ми изработи по нарачка?
Женски каде да најдам заштитни водоотпорни прекривки за детско креветче, а да не е од дормео зошто се скапички
Јас имам плишани прекривачи. За тросед, двосед и фотелја. Ги порачав од интернет. Чоколадна боја. Да ми одговараат со мебелот. Ги платив 1 500 денари. За летово планирам да купам потенки.
Здраво. Сакав да прашам за овие прекривкиве од Азур _ Волково квалитетни ли се, може ли по нарачка и директно ли да одам таму или имаат своја продавница? Фала ти многу,поздрав
Вакво нешто има да се купи, или само шиење? Ми се свиѓа што паѓа надолу. Овие што ги имам мал дел покриваат и се лизгаат цело време.
Какви прекривки би препорачале за гарнитура ама не само за седечкиот дел туку целосно и горниот дел за потпирање иначе еко кожа итно ми треба и каде може да се најдат
Ние на кожата имаме тенки ќебенца.Исцело ставени освен на наслоњачите за раце. Баш скоро во Feydom видов имаше прекривки за гарнитури.Провери таму или во Jysk или Џамбо.Сигурно има таму.И подобро е да си ја заштитите со време..ние ја имаме кузнае колку години (8-9) сигурно.И почна малку да испукува.
Уф дечки јас сум многу против овие прекривки. Знам дека служат за да ја заштитат гарнитурата, ама зошто би купувала тогаш толку убава и скапа гарнитура ако постојано е прекриена?
Да не знаете каде можам да најдам единечни флекери? Гарнитурата ми е 2 троседа и 2 фотељи па класичните тросед, двосет и фотеља нема да ми вршат работа.
Дали знаете кој би можел да сошие растеглива прекривка по мерка? Имам фотеља што се пушта како кревет, ептен е нестандардно, а сакам да ја покријам да може да се пере.