Јебао те Црн Пас! - Афекс Што бараш со 11 години постар од тебе? Не се одмаздувај , кармата ќе си го направи своето.
Зошто да му се одмазуваш? што рекол НЕ? неможе човекот на сила да ти каже да и ти веднаш ај да му се одмаздуваш. Несакал и рекол НЕ, терај си напред не е крај на свет што рекол НЕ.
Ете глеаш на дело ,се помешале сексот и љубовта па се чудат луѓето што се десило. Ако сега имам 20 години , некое девојче помало 11 години од мене ќе има 9 , за 10 години 19 ќе има а јас ќе имам 30, за тие 10 години колку 19 годишни ќе поминам додека девојчето од 9 години направи 19 години процентуално , просечно и потенцијално ? Се работи за 10 години искуство +. 10 години промени. Не е малку а не е ни толку битно.
Друго е од 20год да гледаш некоја на 11год возраст. Ама различно е некој на 30год да гледа некоја на 20, некој од 40 год да гледа некоја од 30 итн. Перцепциите се различни. Чим она работи значи има негде 18 да кажеме,,, ама по ова она што го пишува ме едно незрело дете заедоено од сериски филмови.
Одмазди му се на истиот начин на кој ти се одмаздил некој на кој ти си му рекла НЕ! имало такви случаеви нели? е сега размисли убаво вреди ли иднината да ја насочиш кон него? со тек на време твојот гнев ќе расте а твојата самодоверба и човечност ќе се намалува... затоа со време опамети се, размисли кој, што и дали за тебе постои нешто на светов поважно од самата ти. поздрав
Само ке кажам дека немаш зашто да му се одмаздуваш ипак искрен бил спрема тебе ке си најдеш некој подобар од него толку поздравче и се најубаво ти посакувам.
Ќе ти кажам само едно ... Ти само моли се дека барем ни еден од тие на кои ТИ ќе им кажеш ,, не ,, понатака во животот, нема да бидат несигурни разлигавени дерлиња како тебе, па да се распрашуваат по другари како да ти се ,, одмаздат ,, , оти нема арно да заврши... Што све има на светов, значи страшно...
Бре!!! Те одбил за пиво..готово оди убиј го. Како смее да живее таков гад што одбива женско...па уште и некоја што скоро ќерка може да му биде..
.. Епа ај од утре да внимавам на некој случајно корпа да не му дадам. Ќе ме прелаже дека е труден за да ми се одмазди...
A zamisli pred samo nekolku meseci prasuvase ovde kako da mu dade do znaenje na bivsiot deka e stvarno kraj.Bidejki ednostavno on ne go prifakjal toa.On dali tebe ti se osveti sto ti mu raskina m?
@CrazyGirl15 Па сигурно веќе го убила и и дошла душичката на место, и сега е на раат, па затоа ја нема Он на неа "не" ќе и кажувал, bastard
Ќе видиш ти какво е чувството кога тебе комшијата ќе ти рече не па ќе ни бараш и ти совет за одмазда.(се зезам миличка)