За време на секс сака да ми плукне во уста

Дискусија во 'Секс' започната од Mekica, 28 август 2012.

1. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Значи се случило неколку пати , значи у сред водењето на љубов да ми пликне во уста и потоа да продолжи да се бакнува. Значи се збунив првиот пат, сеа се навикнав иако не го прави секој пат. Па сакав да споделам иако малку ми беше срам , сакам да видам дали и на друг му се случило ова или не. Дали е нормално или се граничи со перверзија.
    Баш ме интересира

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.710
    Допаѓања:
    9.447
    Е уште ова го немам слушнато :tmi: .Да те плука и тоа во уста, е некултурно,не би го поврзала ова со перверзија,прашај го во некој порнич да не видел такво нешто :^) .
    Не му дозволувај вакви работи,ќе почне и други глупости да ти изведува,ме изнервира со ова,да не го пцујам сега,девојче имај почит кон себеси :fubar:

На Johndeer, SunnyGirl2, Oscar Lady и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Види не ме плука во фаца него во уста, пример се љубиш со него се тргнува на секунда плукнува во уста и пак продужува.

4. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Само затоа што некои работи вас ви се табу или одвратни незначи дека некои луѓе не ги практикуваат или не им се допаѓаат.Така да престанете со осудување и злобни коментари :^) Не е некој умноболен ако си има фетиш.

А тебе девојче ако не ти се допаѓа кажи му и нека не ти прави веќе така.Сексот треба да ви е убав и на двајцата не само него.Не сте ни први ни последни што го прават ова, некој го сака некој не.Седни го и на фин начин кажи му колку ти е одвратно, ако ти е се разбира.Оти не разбрав дали бараш совет како да му кажеш да не го прави тоа или пак бараш мислење дали сте единствените што го прават ова.

На ku4ence, popins, Bojaniste и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.710
    Допаѓања:
    9.447
    Лелее,Мекице,убаво знам дека било во уста,побогу :^) .Не е во ред,мислам тој негов фетиш мене малку ми личи на непочитување,зошто кога плукаме по некого,тоа е зашто не го сакаме,го колнеме и во сл.ситуации.Но ,ако на тебе ти е ок,и ако тоа не го прави вулгарно,понижувачки,уживај си ;) .
    Најдобро прашај го него што му значи тоа плукање за време на секс :hai:

6. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Мене лично не ми смета иако првиот пат бев збунета зашто прв пат ми се случило, сакав да прашам само дали има и други такви случаеви

7. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Плунката има лизозими кои делуваат антибактериски, а ти добиваш гратис за време на секс. Па решение е, да имате почесто секс и повеќе да ти плука, ќе имаш топ бесплатна заштита и ојачан имунитет!

На Bojaniste му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Мислам дека кога француски се бакнува човек исто добива од тие лизозими за имунитет

9. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Мекице, тоа сигурно му е фетиш, мислам се знае. Е сега, доколку си навикнала и веќе не ти смета, продолжи. Доколку ти смета, кажи му нема што да се срамиш.
    Сум читала за разни фетиши (поврзани со секс). Има и такви што за време на секс сакаат партнерот да уринира врз нив и што ли уште не. Тој ти е партнер и нормално дека не се грозиш од него но веќе ако не можеш да го поднесеш тоа, кажи му отворено.

На ku4ence, makedonkamak, Umbrella22 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Благодарам Miss.Ricci на издржаниот коментар, не ми смета сега иако ми беше чудно порано, и имам храброст да си прашам отворено на форумов, и да најверојатно му е фетиш некој кој е максимално кој можам да го издржам, тоа што спомна погоре другото искрено не би можела. А иначе сакав да видам дали на други им се десило и дали е фетиш некој или покажување на доминатност и слични работи

11. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Ова е од најсмешни нешта што сум прочитал за секс :D.

Инаку сериозно (знам дека не ти е до сеир) и тука важи правилото. Ако ти е ок и не ти смета прифати ако ти смета одбиј (на фин начин). Треба и на двајцата да ви е убаво и да немате штета.

Не сум чул никогаш за вакво нешто, не верувам дека е честа појава и најверојатно е некој рефлекс или фетиш на дечко ти.

Инаку не сфаќам зашто не го прашаш зашто те плука, он најдобро ќе знае да ти ги објасни мотивите :)

12. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    :D значи искочи многу напреден типов, и мене не ми се случило до сега ама никад не реци никад не сум дете имам 31 година и досега вакво нешто не сум имала, а ако можев да го прашам него сигурно овде немаше да пишам... има нешто поради што не можам да прашам , ама тоа не е за оваа тема и не ја ќаќкам. Интересно ке биде машки ќлен да се огласи може ке има што да ни каже.

13. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Jaс сум слушнала и го познавам лично девојчето.Само што кај неив е обратно неа и е фетиш таа да му плукни него додека го бакнува. Е сега за време на секс, не знам,тие си знаат. Така да постапката на твојот дечко не е преседан. :)

На Mekica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. vodnicka1

vodnicka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Не си единствена и не е некое големо чудо. Мојот бивши дечко истото го правеше како знак на доминација, и мене ми беше чидно исто како тебе сега но , доколку ептен не ти смета немаш причина за загриженост. Со дечкото раскинавме после 7 години врска и овој фетиш ако може како фетиш да го наречам нема ама баш никаква врска со непочитување. Така да немај гајле. И да не така ретко , се јавува како честа појава

На Mekica му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Не е никакво чудо, секој пар без разлика на машкото или женското си има некоја своја навика, па сега кај кого како е, не сме сите исти да би правеле и исти работи за време на сексот. Јас лично познавам девојка, моја познаничка која ми кажуваше дека на почетокот од врската нејзиниот дечко после сексот уринирал врз неа, :?: така да ете ви уште еден пример дека на кој до што му е....

На IvannaT и Mekica им се допаѓа ова.
  16. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Ту мач хардкор, до толку не би можела да одам барем јас, али добро е што еве се покажа дека сепак има случаеви и дека не е нешто настрано. Фала мила

17. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Настраноста доаѓа од сопствената перцепција на работите ;)

18. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Ja се извинувам ако некој се повреди ама јас да ви кажам дека неможам да дишам од смеење :D
    ШТО е овоа бе...хахаха господе...ОДВРАТНО,ја у фаца би му повратила!

едит: не дозволувајте фемина да стане ко гламстик! (или као и да му беше името) :swear:

На E...V...I...L му/ѝ се допаѓа ова.
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Nisto strasno,i jas imav takva devojka, i bev sreken sto ne izvadi nekoj zolt zelen slaem od peti izvaden i da me plukne.

20. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.095
    Допаѓања:
    1.142
    ^^... Како бе ништо страшно,.. 50 евра или 3 дена корисна работа е казна ако плукаш на улица...
    ....... ненормална работа... а ова во уста незнам ваљда не е пошто не е на улица... :?:

На LaraSolare, Umbrella22, thelittle17 и 2 други им се допаѓа ова.