Sekakvi fetisi imaat lugjevo ja na primer sakam da me davi partnerot/ta za nekoj e ludost mene licno mi e turn on.
Turn on дефинитивно.....и да ме плука и да ја плукам....и не само во уста Choking (со рака или каиш) у најубавиот занес е дефинитивно turn on па ако е проследен и со шамарчиња....
Од 2010 година, бројот на криминални случаи во кои е искористена одбраната "sex game gone wrong" пораснал за 90%. Во повеќето од тие случаи се покажало дека убиството било планирано, а не случајно. Без разлика дали жртвата била маж или жена (иако повеќето се жени) убиецот во сите случаи, без исклучок, бил маж. Повеќето од тие мажи покажале и во претходни инстанци опседнатост со breath play, т.е. гушење, давење.
Уште колку вакви теми има... А одговор лесен и едноставен. Ако не ти оди по кеиф, не прифаќај. Ама тоа е таа филозофија, женското давало. Не дава. Двајца млади, зрели луѓе по своја волја имаат некој однос. Во тој однос и на двајцата треба да им е убаво. Нејќам у уста да ми плука, нејќум брате и готово. Машко никад нема да ти отвори ваква тема јер нема да се устежава да прави нешто што му е гадно за партнерката да е среќна. Жената ја има таа општествена привилегија да биде Трпана. Само тоа не значи дека мора да прифати.