Постот ми е од 2020та, а мирисот купен можеби и во 2019 значи одамна беше. Така што, сега стварно не би знаела да ти кажам дали го имаат. А инаку трајноста не беше голема, не би ти препорачала да го купиш.
Исто. Ми викаат “ Парфемов леле заведувачки ммм”. Ќе си купам поголема милитража искрено за секој ден е одличен.
Во Зара, цената е мислам околу 800 денари. Мене пак блек опиум ми е преубав, но не можам да го користам преку ден, многу ми е многу јак. Дали гардениа е понежен?
Блек опиум е доста јак, ми се допаѓа од Бијонсе еден преубав беше, ама го потрошив. За Гардениа незнам, не сум го користела досега.
Vcera go stavıv Black opıumot mı se slosı od sto e jak. Porano mı bese taman preubav, sega bash mı e jak. Za Chanel chance momentalno najmnogu me prasuvaat.
Во последно време ги користев многу Red Temptation и Rose Gourmand на Zara и многу комплименти добив. Последно од колегите на работа ми викаат леле колку убаво мирисаш, којзнае колку трошиш за парфеми. Парфемите се изненадувачки трајни за тие пари. Сега сакам Golden Decade да го земам.