За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? За Lady Million значи увек кога го имам во мене добивам комплименти а и мм го обожава
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Јаболкото преку лето го користев, а Диорот би го користела постојано омилен ми е , и за него најмногу комплименти ми фрчат
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Ultra Glam Спојлер Најголемите комплименти , од машки се
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Според мене секој мора да има некој парфем кој ќе му одговара, по кој ќе биде препознат и секогаш ќе се враќа на истиот. Најмногу комплименти и дефинитивно незаменлив = Јас не сум јас без овој парфем
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? најубав ( за мене) но за голема штета никаде неможам да го најдам
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Ако не се лажам парфемиве ги нема веќе добри 10 години,инаку и јас ги сакав многу,и машкиот и женскиот
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Не се лажеш и се уште се чудам зошто некои предобри парфеми ( секако не мнн мнн скапи) ги снема?! но за него сум добивала предобри компилименти и ако го најдам некаде има да им ги купам сите резерви
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? so pretty - Cartier дефинитивно најубавиот парфем за мене кој го користам десетина години.