За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Преубав. Ми го даде подарок стрина ми од Австралија, па, претпоставувате дека трае се додека не ја испереш блузата. А можеби и потоа.
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Еднаш сум го користела,ама сум добила комплименти за цел живот Btw,да не сте го заприметиле некаде,го купив од Unique,ама гледам сега е Еликсир.
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Нема кој не ми го пофалил,ама скоро го потрошив,за уште 5-6 пати има..
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? За Givenchy Very Irresistible l'Intense, дефинитивно. Секогаш кога го имам на мене обавезно мора некој да ме праша што парфем користам. Прекраснотии
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? D&G Light Blue Dolce&Gabbana Мојот all time favorite парфем.
За кој парфем сте добиле највеќе комплименти? Никогаш не ме привлекува вака интензивните миризи,но овој е совршено балансиран,а за трајноста немам зборови села куќа ми мириса.Да не ми беше поклон,никогаш немаше да го купам ама сега додека не ми здосади се ќе е он,барем за во зима обавезно.