За мене постои само еден тим, и на дно и на врв само за нив ќе навивам засекогаш! AC Milan! Не ми е битно кој игра, кој им е тренер кој им е сопственик, дали местеле или поштени биле, за мене секогаш се единствени и ќе бидат засекогаш!
Омилен ми е Барселона :geek: а иначе од италијанската лига(во последно време слабо некако ги пратам,минатата година скоро ич) ми е Милан од германската Баерн и така...
До пред некоја догина бев страстен обожавател на Manchester United, но во последно време не ги следам многу до кај се
Шпански:Барселона Италијански:Милан Англиски:Челзи Германски:Бајерн Австриски:Рапид Турски:Фенербахче Македонски:Вардар
Навистина не ми е јасно како може да навивате за повеќе тимови. Може да навивате и да бидете ВЕРНА само на еден единствен клуб, а не да навивате за клубовите од секоја лига. Па има лига шампиони и доколку играат меѓусебно за кого ќе навивате? Не сакам никој да се навреди и не се однесува само на тебе те цитирав затоа што беше последна инаку имам забележано повеќе пишале дека навиваат за повеќе тимови. Можќеби можеш да симпатизираш и друг тим, можеби да ти се допаѓа нивната тактика но да навиваш за повеќе тимови не ми е јасно
^ Има повеќе екипи што и се симпатични. Ја следи секоја лига и во секоја има свој фаворит, не гледам што не е јасно тука. А мора да има меѓу тие еден тим кој и е над другите. За мене тој тим е Барселона.
Па да и јас реков дека може да има повеќе тимови кои и се симпатични но да навива за ЕДЕН, а тое ти е како што велиш еден тим над другите. Океј небитно, секој си има свое мислење