Spoiler Кадир ќе дознае за смртта на неговите родители, односно дека Акиф ги убил. Ќе отиде до Акиф и ќе му даде до сознание дека знае за целиот настан и ќе пријави во полиција. Ќе тргне во полиција а ќе го следат Каан и Акиф. Од друга страна Мелиса и Сузан ќе се возат на кај дома со автомобилот на Сузан, ќе се заменат за Мелиса да вози, бидекќи на Сузан и беше лошо. Додека Кадир возеше, гледајќи назад да види до каде се Акиф и Каан, случајно ќе замине во спротивната лента односно онаа на која се вози во спротивен правец, од таму ќе наидат Мелиса и Сузан и ќе удрат во неговиот мотор по што ќе направат сообраќајна несреќа, а тој нема да преживее.
Убава е сеијата за да се разбие монотонија. Но во реалниот живот, врските богат/а-сиромашен/а не се возможни. На краток рок можеби да. Ама потоа се земаат според својот сталеж. Борбата за живот, за напредок, од друга страна многу богати, лигави створења. Жално е што во државава филмов се поистоветува со многу ликови. Вака живеат многумина во државава. Ме интересира што ќе се случи со Кадир? Дали навистина ќе умре, затоа што во подоцнежните епизоди повторно го има!
Асие и Дорук пред малку исполнија една песна за роденденот на чичко и. Ми дојде многу позната песната. Да не знае некој која е?
Неможам да ги најдам од 30 та епизода нагоре со превод нигде, а си ги гледав по некоја епизода кога мм е на раб втора смена. Знае некој кај да ги има?
На инста ми искачаат снинки со кадир и мелиса а она има кратка коса до раменици инаку во болничко облечена Не ми е јасно
Можеби кога ќе се насоберат повеќе епизоди. А и можно е и да не продолжат, сепак знаете какви се од Канал 5