Ahaaa, zosto nema nekoj kontakt megju niv da se sretnat na primer ili slicno? Ne go gledam odpocetok, no kolku sto razbrav majkata na Jaman e losa neli sakase da go ubie? Znaci i na drugiov sto zivee so Jaman brat mu mu e Ali brat? A deteto civ sin e?
Никој не знае за тоа. За тоа знаеше само мајка им и тој стариот татко Ариф. Да, брат им е на Зија и Јаман Детето е син на братот на Јаман и сестрата на Сехер
Кадир дозна дека Акиф го убил Вели (татко му) и брзајки да пријави во полиција, се случува несреќата. На Сузан ни ѝ беше добро, па се сменија Мелиса да вози.
Хатиџе (мајка на Кадир) работејки како чистачка кај Акиф, ги „фати на дело“ Акиф и Сузан (тогаш љубовници, сега сопружници), и му кажа на Вели за ова. Расправајки се за ова, Акиф го турна Вели од градилиштето каде работеше (за ова има снимка на телефонот на Ресул (татко на Берк), но Берк не ја знаеше шифрата на телефонот да го уклучи). Од сообраќајна несреќа умре Хатиџе, во ист ден со Вели.
@rikimiki Не знам од кога ја следиш серијата, но да знаеш дека Сузен еднаш сакаше да му ја каже вистината на Омер, но ја спречи Каан (син на Акиф, полубрат на Дорук), кога падна од кафетеријата на горниот кат во училиштето заедно со Сузен. И да се дообјаснам од претходниот коментар, Берк не знае дека во телефонот има снимка од убиството на Вели.