Изгледа нема крај, секој со секого се испомеша, ништо не се расчисти, само по некој плус проблем се појавува секоја епизода
ќе има сега крај на сезона за да се насоберат доволно епизоди за да се емитуваат. Утрешната епизода е 79 турска, а во Турција пред 5 дена е емитувана 84..
Мене ми се допаѓа најмногу од тие што ги гледам. За тоа и напишав претходно. Крај на сезоната е, но „Канал 5“ си напиша „Крај на серијата“. Во Турција има уште епизоди. Од тоа што го гледав бидејќи менував програми: Братот си го уби братот докторот Азис. Инпекторката избега од свадбата со Али. Сехер во болница.
Преубава серија и добри глумци. Дали знаете кога ќе почнат со трета сезона ? И што се случи сега на крајот со акив, почина или не ? Или кажете ми каде можам да ја гледам третата сезона ?
Само на Акиф не може да му биде нешто. Не знам како се на сезони, ама јас гледам чат пат на turkish123
Треба да се насоберат доволно епизоди. Бидејќи во Туркије серијата се емитува еднаш неделно а кај нас 5 пати неделно. Можеби од септември..