Плачам од среќа, плачам од слатко, плачам од љубов (убаво кога е нормално) а плачам и од тага и нервоза и кога немам моќ над работите. Кога ќе ми текне па плачка сум.
Не плачам баш, многуу ретко било кога ми дошол таков момент. Колку и да ми е тешко не знам да заплачам како човек. Се би дала да можам да покажам емоцијаа како некои луѓе онака да ти олесни, мене ми се собира некоја грутка во грло и ни нагоре ни надолу…
Мислев само јас сум таква, бидејќи сите што ги познавам знаат да имаат излив на емоции во некои моменти а јас и светот да ми се распаѓа мртов коњ. Можеби е до хороскопот хаха, што си?
Да,како ладни ,цврсти, нераспадливи одвнатре.Водолија знак ,а ти?Многу ретко да доживеам некоја емоција колку и да плачам ,и тоа се познава дека сум ладна како камен
Не знам зошто ама ми делуваше на шкорпија, јас сум и баш ми одговара тоа дека тешко искажуваат емоции што е и главна карактеристика на овој знак.
Не,Плутон имам во шкорпија во 3 куќа ,но тоа нема врска со карактерот.Инаку дружам шкорпии,ги сакам оти се искрени