За моите, за маж ми. За ова мало бебенце во стомаков, само со лесно да си истерам. Да ми ги чува господ
Благодарен сум за тоа што напуштив некои лоши друштва, со пријатели раскрстив патишта.Се тргнав од пат кој кон ништо не ме водеше, туку само амбис.Благодарен сум што имам кров над глава, секој ден имам ручек, вода, и да имам лична хигиена.
Благодарна сум што сум здрава. Што имам покрив, храна и вода, хигиена, облека. Што ги имам најдобрата мајка и сестра. Што имам мал, но стабилен круг на друштво. Што имам стабилна работа и редовен прилив на средства. Што завршив факултет навремено. Што редовно работам на себе и сум подобра личност од порано.
Благодарна сум за уште едно лето изживеано. Поминато спокојно, позитивно, без посебни проблеми и драми. Благодарна сум секоја секунда од секој ден за моето мало семејство. Сè останато е само бучава, и моментално задоволство или несреќа. Благодарна сум на работата која ја имам, со сите услови кои совршено ми се уклапаат во рутините и секојдневието кое сакам да го живеам. Благодарна сум што сум мобилна и можам да возам точак, денес после 18 денови пак возев. Ми фалеше. Благодарна сум на храната што можам да си ја дозволам, прв ден после одмор повторно си стокмив топ комбинации за во моите садови специјални за на работа. Благодарна сум на мојот дом, полн со љубов, удобност и топлина, кому едвај чекам да му се вратам после работа. Благодарна сум на целиот мир кој го осеќам, на мојот меур бистар од негативности и отрови, на секоја секунда помината во спокој и убави чувства и мисли.
За тоа што имам препредобри родители, шо праат работи за мене, шо не знам прво дали и ја би ги праела или би можела за моите деца. И за тоа што имам сѐ, благодарение на нив.
Благодарна сум им на моите родители за се што прават за мене, што веруваат во мене и тогаш кога ни сама не си верувам. Благодарна сум за тоа што блиските ми се здрави и живи Благодарна сум за тоа што имам внуци кои ме сакаат и ги сакам најмногу на светот... Не го знам чувството да се биде мајка, но, благодарна сум му на животот што барем вака ја искусувам таа посебна, чиста и невина љубов, љубов без никаква корист
Преблагодарна за синчетои за најдобриот сопругот. Преблагодарна што сме здрави и живи јас и моите најблиски. Тоа е најбитно, друго не барам.
Благодарна сум што сè е супер. Веќе одредено време сè е како што треба во мојот живот. Го препознавам тоа и благодарна сум со секоја моја молекула. Сите што ги сакам и ми значат во животот се живи. Никој не се бори за животот, сите сме добри. Благодарна сум. Никој не се бори за пари, сите имаме доволно. Никој нема финансиски проблем, долгови или проблеми со живеалиштето. Благодарна сум. Сите имаме одлични меѓусебни односи, не се караме, не си даваме причина за конфликт и драма. Нема тронка непочитување или лош третман. Благодарна сум. Заспивам со спокој, се будам со спокој. Деновите ми се лабави, нервите мирни, се движам лесно. Благодарна сум. Животот е убав. Благодарна сум.
Се што ми поклонил Бог Презадоволен Многу лицемерни особи околу мене полни со омраза и лаж Незадоволен