Да го видам саканиот, да зборувам со него на телефон, за музика, за туторијали , да сослушам некого кога има има мака.
За јадење. Никако да ги разберам оние што немаат време за јадење. Што може да се забележи од приложеното Шала на страна, за се наоѓам. Кратам од спиење, па после имам подочњаци. Еден ден ќе ми биде криво, ама здравје. Не ради подочњаците де.
За гледање телевизија. Ауу, зависна сум од телевизорот. Секогаш, ама баш секогаш си издвојувам време за ТВ-то. Ми се чини дека не седам толку време на интернет, колку што седам на телевизорот. Е добро де, не на него, туку пред него. Во тоа има голема разлика
Хм, па секогаш наоѓам време за компјутер(јутјуб,фејс,фемина,(страни за книги) итн.),потоа за читање книга, за прошетка со пријателите, за родителите имам секад време, за да се посветам себе си, за гледање филмови и тоа е она што ми падна прво на памет незначи дека и за друго не би имала.
за ништо, и да сакам нешто да направам оваа мрзеливост не ме остава.. неможам ништо да направам од неа а дојдам од школо одма на компјутер или телевизор..цццц