Вака останав кога ја видов сликава Јас па на сестра ми и велев леле која грдотија е му нема спас хахахах. Сега го сменив мислељето
После сите убедувања од мојата околина и јас започнав да ја гледам серијава единствено јас не ја гледав од сите познаници , морам да признаам добра е онака за тепање време, најмногу ке ја гледам заради љубовта на Алекс и Зарифе, исто и поради Мустафа и Вахиде
Каква љубов, какви бакрачи, оваа серија е најглупавата и најидиотската серија која воопшто ја давале кај нас. Толку го затупува мозокот тоа чудо едно, ме иритира и навредува само штом ќе се спомнат имињата на ликовите. Ајде што од уметнички аспект е ништожна, ајде што тематски нема никаква смисла, ајде што е историски лажна и неверодостојна, ајде што ги претставува македонците кои се бореле за слобода од отоманската империја како бугари разбојници, туку и е наменета за затупување на мозокот, греота за децата кои се изложени на оваа простотија.
Како е можно бе и тоа на Велигден да ми пуштаат тука исламизирање, и плус нема никаква реакција за ова?!! Па овој го вади крстот и го фрла? Јас не сум кој знае каков верник, ама МЕ НАВРЕДУВА вакво перење на мозок. Срамота за Сител.
како се вика песната што беше коа зарифе си одеше со алекс? многу ми се допаѓа иако не ја разбирам многу е некако тажна.и за што станува збор у песната знам дека ја пеат на девојка што се мажи коа и ја ставаат кната
Ovaa mislam deka e na Vahide i Mustafa. Zarife i Aleks imaat edna bas covek da se naezi. Ako ja najdete pisete , jas nikako nemozam da ja najdam.
Оваа песната од погоре , инаку ја има и во изведба на нашата Елена Велевска, ја пее на еден фестивaл во Турција
interesna e stvarno,ja zagledav vo mak koga bev i od prvata epizoda sto ja vidov mi dojde smeski Ovie vajcata namik i zenskata mi se hit on za nea vika *ne e so site demek on e so site
Ја барам епизодата каде што и стават к'на на Вахиде ама на македонски со преводот на Yuksek Yuksek tepelere ...