Јас ај што зборувам туку зборувам само согласки самогласки не, сестри ми стално ми се смееат кога ќе станам, а си имам обичај кога спијам да легнам на стомак и да спијам со нозеве преугоре .. али тоа е
Порано сум зборувала во сон, како мала глупости, дај ми го ова, она сум му се обраќала на братучедми. Сеедно, ми се десило и да плачам и да се разбудам со солзи во очите
брат ми постојано зборува во сон сакам да ве прасам сто знаете за зборуванјето во сон поради сто настанува и дали мозе да се спречи
зборуванје во сон леле јас многу зборуам. Последен пат кознае што су зборела. Ме чуле домашните,ме опоменаа ама не кажаа што сум зборела. Во сон можам дасе издадам за многу работи. Си го кажувам она што ми лежи на душа.
зборуванје во сон И јас зборувам во сон и тоа многу четсо сестра ми ми кажува , а мислам дека тоа е нормално
јас многу често зборувам во сон и си шетам по дома во сон баш пред некој ден сум станала и дека спијам со брат ми во соба и таман сум сакала да излезам од собата брат ми ме вратил назад и сум седнала на креветот и си седам и си зборувам нешто ама среќа што не зборувам разбирливо и затоа не ме разбираат што сум зборела и така на секои 2-3 ноќи станувам
леле синокја порано си легнав и пред тато и пред мама вдневна сум заспала сум кажувала во сон.. мајкаму ми се јави хаха..
Брат ми и мојата другарка зборуваат често .Брат ми мумља нешто неразбирливо ,тешко да го разбереш а другарката најчесто се кара/зборува со мене во сон. Јас многу ретко зборувам па ддкоро ич .
Јас скоро секогаш зборувам нешто во сон посебно кога спијам во мојата соба.Ако некој не ми каже дека сум зборела сама знам зашто се будам некогаш од што гласно зборам.А и мајка ми збори ама не толку често како мене.Наследство
Јас секогаш зборувам во сон, и тоа некакви си таму забегани работи..Мојата и собата од родителите се една наспроти друга и така да се слушале што сум зборувала.Сум кажувала некои тајни, сум кажувала имиња, сите глупости што ги имам направено. А замислете, дури и сум се карала САМА СО СЕБЕ Спојлер уште малку и да се тепам сама со себе ќе почнам
Јас не зборувам во сон, само кога сум многу уморна и поспана не се сеќавам што зборувам во моментот, а мм наредниот ден ќе ми каже што глупости сум трескала . А мм зборува и тоа речиси секоја вечер. Морам да чувам некое тефтерче и да му ги запишувам бисерите, затоа што ги заборавам до сабајлето
даа и месечарам многу завчера брат ми ми кажуваше (дека заедно спиеме) сум викала мустафа па сум се смеела.....еднаш сум викала ми се плива..! што се не...