Еве едно линкче за тие што се срамат да зборуваат. И јас спаѓам во нив Спојлер http://tocka.com.mk/3/68413/kako-da-upotrebuvate-valkani-zborovi-i-da-ne-se-sramite
Зборувањето за време на секс може да биде возбудливо и мотивирачки , и мене искрено ми се допага јас и бившиот си го практикувавме
Опуштен моабет на машките и женските Не знам каде да ве прашам , па оваа тема најмногу одговара мислам ..... Дечко ми многу често ми вели да му зборам додека имаме секс , мене малку ми е неугодно и ми е срам , сака мрсни работи да му кажувам а јас не знам што и како , сигурно има многу кои зборуваат , па пишајте срам ми еееее
Бивсиот стално ми казувасе да му зборувам за време на секс ама некако ми бесе страм ама и не ми доагало само од себе со сегасниов така ми доага и му зборувам стално многу ми е возбудливо
Ма зборам како навиена некогаш секакви експлицитни муабети и после просто се чудам дали сум била тоа јас и од кај ми дошле Нешто у стил како кога поетите се у транс и несвесно пишуваат ова она и после сфаќаат што напишале така и ја Абе бетер од порничиве сум со муабетите , срам ми е такви работи да помислам а не па да изговорам , ама ми се одврзува јазикот и ич не ми е срам тогаш , а и по природа не сум срамежлива посебно кога се работи за мое задоволство , така да си зборуваме со партнерот скоро секогаш
Ааааа за овој за мене ФЕНОМЕН само имам слушано и гледано по порничи, ни јас, а ни дечко ми не сме такви, а ептен сакам да пробам! Ама ете, не можам до толку да се исклучам, ќе ме фати смеа, ќе се закикотам, и отиде уживањето во вода...
а бе кога си напален/на може се да се збори без замерки после чинот може некојда каже нешто непромислено и да се не замерува за тој лапсус.....Само е...се
И јас и дечко ми секогаш си збориме , иначе да ќутиме само би било монотоно ама некогаш ми доаѓа да разврзам некоја тема, муабет да правиме ХХХахахахах али ништо страшно
А што друхо и да се очекува од мажите освен да се палат на зборивање, не џабе до вчера бизнисот со хот лајн цветаше. Според мене зборувањето зборување да во одредена мера, но никако не смее девојка да си дозволи таков вулгарен речник каков што би ги задоволило нивните партнери. Според мене непристојно е при таа конверзација да се користат понижувачји или премногу вулгарни зборови.