туууу...што муабет ве треба за време на секс , па и кафе уште уз мубет да си пиете... на крај уште и ќе заборавите дека намерата ви била секс
Si zborime i jas i mm,koga e povrzano so sex toj nema maka,no mnogu se nervira zasto jas i ne taka retko znam i muabet nekoj da napravam sto nema vrska so sex hahahahah
Јас сфатив дека не е добро да се зборува па сега не го правам тоа Некогаш се случува, секако, но нешто баш поврзано со моментот.
Бившиот многу сакаше да зборува додека си работеше и тоа ептен вулгарно. Никогаш не ми сметало, напротив тоа само допринесувало сексот да е појак
Dirty talks во стилот: ја исчисти вц шољата, ги изми садовите, го фрли ѓубрето, ги испра алиштата? Се шалам Само тивко стенкање, без разговарање
E sega mi go utepa libidoto hahahah so wc soljata i sadovite inace ne razgovaranje sigurno nema da zborime during sex e kako ti pomina denot nego onaka dirty talk onaka da se zapalite uste pojako da bide
Јас си го сакам и практикувам. И мене ми годи, а и на дечко ми. Се потрудив да го поттикнам и тој да го прави истото ама малку му е чудно па... ќе си почекам
Tivko stenkanje proprateno so nekoe te sakam - i jas tebe, goli vo krevet treba da uzivate a za muabet ima vreme
Нешто најинтересно за време на секс. Леле колкав тие. Ме болии. До стомак го осеќам. Малце појако. Те сакам. ..
Темата е зборување за време на секс, партнерката јас не ја малтретирам да не мислите нешто во тој смисол, објаснив само што е најинтересно од работите кои ги наведов и можат да те напалат уште повеќе.
Ако ти рекла дека ја боли не треба уште посилно да пенетрираш и тоа да те пали, не ти го вика тоа од што и е убаво. Џабе "надареноста" кога немаш техника