Не дека се пофалив и не ми беше тоа намерата. Него убаво си одговорив на темата а вие изгледа немате друга работа па сте се фатиле што јас сум кажал и дека тоа било вакво или такво..
Па дечко, колку и да си надарен, ако си ја возбудил доволно нема да боли. Може да биде незгодно во некои пози, и тоа зависиод деновите од месецот (колку ниско е спуштен цервиксот), ама ако ја боли значи не е доволно напалена. Тоа што те пали да ја боли само покажува дека ич не ти е гајле дали ужива во сексот или не. Фино се пофали, нема што
Тоа не е таква болка мазохистичка.има жени што едноставно сакаат блага болка...и да интересен е тој момент на "уф ме боли ама продолжи"...нема ништо страшно и во тоа "голем ти е,ме боли малце "...знае тоа обострано да пали ☺
На почеток дури се зареееме јас зборувам, се заборавам Во текот, често тој знае да кажи нешто, поврзано со сексот
Кога бев во врска каде што целосната комуникацијата ни беше на англиски, немав проблем во врска со dirty talk, дури можам да речам дека добро ми одеше. Кога бев со друга личност после тоа, почна да ми зборува нели на македонски и мене ми беше многу чудно и кринџ, уста не отворив зашто било што и да сакав да кажам ми звучеше погрешно. Не знам како да го надминам ова, бљак.
Ова се случува кај мене поради порничи. Пошто нели таму 99% на англиски зборат и малце глупо ми звучи dirty talk на македонски
Не ме разбра, јас знам дека на партнерот би му се допаѓало тоа затоа што го барал тоа, ама во моја глава очекувам таква реакција затоа што мене ми е смешно. Сепак е до сопствен срам и навика на англискиот јазик.