Jas na primer toa go praktikuvam sekogas ,da i zboruvam na partnerkata za vreme na sex ,mnogu e vozbudlivo .
Многу често, се возбудуваме и по цел ден, без воопшто да имаме секс... Зборувањето, 'правењето филмови' ни е најголемиот афродизијак и задоволтво само по себе.
Посебно ме возбудува за време секс кога ми зборува... како сум јас таа правата, како му добро, да ке прави што сакам јас итн...
Не правиме муабет. Може да се прашаме дали сакаш ова/она? И тоа е. Некоја критика измеѓу не вака или не така знае да упати сопругот. А јас знам и глупости да тропам, ама веќе почнав да се воздржувам бидејќи глупо звучи.
Возбудливо е, да. Ама и фидбек од другата страна да има. Не сакам мажи кои не испуштаат никакви звуци додека имаат секс. Ко со робот да си. Сакам да знам што му прави задоволство, а што не.
Па порано не беше така. Сега и јас се чудам што се случи.. Едит: Уствари што напнав на темиве. Секс сум немала од ноември што зборувам тука не сум компетентна.
Си компетентна. Си имала секс и знаеш што и како сакаш. И ќе се бориш да го добиеш тоа. Или тој ќе ти го пружа, или ќе најдеш алтернатива. Кажи му.
Да не тупам оф топик ама... падна муабет и неговиот коментар беше дека детски се понашам. Животот во брак не бил како дечко и девојка да сме. Да сум го заборавела тоа и да сум прифатела некои обврски и одговорности. Кога имале мали деца неговите колеги по 3-4 години спиеле одделно и приоритет биле децата,кариерата и домот. А јас слободен уметник сум била, само дете по цел ден и нормално на секс дека ќе мислам, тој две работи работел, време да се наспие немал, јас па и сум го напаѓала.
Глупости. Демек луѓето со деца немаат секс? Речи му дека ти не се понашаш детски, туку тој не сака секс. Нека ти каже зошто и ако можете, поправете го. Ако не, најди си алтернатива... ти реков и го мислам тоа.
Извини не е мое да кажам тоа сигурно ти знаеш поубаво ...ама тој да не работи на некоја друга што е така само изморен и ненаспан