Znae i saka da bide bezobrazna, sepoti i provocira a mene krvta mi zovriva na toa, znam saka da bidam pogrub , da ja pocuvstvuva mokta vo moite race i da vidi iskri vo moite oci.
Секс без зборување е како храна без зачин. Ќе ја изедеш, ама не е вкусна. Мене ми е "must". Обострано, секако.
Веројатно ова доаѓа со тек на годините, во минатото речиси и да го немаше... но како минува времето... сега е незамисливо да се има секс а да не се употребуваат ,,валкани зборови"
не праам муабет освен некои фразички така шо си ги користам нити сакам да ми зборат, ќе станам ќе си отидам буквално само у тие моменти ми се гаси мозокот, шо ретко ми се дешава, и неќам да си го уништам тоа со муабетење
Си шепотиме на увце, какви чувства ми буди, што сакам да ми прави, што сака да му правам... Ме возбудува и кога му шепкам и кога ми шепоти...
Секогаш, dirty talk е неизбежен особено кога ќе се вжешти ситуацијата. Се палиме и се координираме во акцијата
Aham da...posebno dodeka e na nego vo skut, dodeka me drzi okolu vrat I mi dise blizu uvce. Namerno e bezobrazna I ne prestamuva da zboriva, za da me dovede do ludilo, za da pocnam da ja pleskam I stegam po zadnikot.
Sakam da mi zborva,ama nekogas mi e smesno hahahaja luda sum I ke pocnam da se smeam kako zelena,ama koga ke kazi nesto so mi zvuci smesno,ama uzivam I jas da zboram mmmm