1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зборување за старите девојки и авантури

Дискусија во 'Канта' започната од Erena, 15 декември 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Erena

Erena Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки и џентлмени доколку ве има...
    Во врска сум со дечко кој многу ми зборува за неговите минати авантури со другарите, девојките, мувачките... Во почетокот тоа беа муабети поврзани со другарите, а од минатиот пат и за авантурите со женските што му се пуштале, за што правеле... Не ми изгледа дека го кажува ова со некоја задна намера, мислам дека ме сака и дека ова може да го прави чисто сметајќи ме за другар, но ме погодува фактот што ете.. се погодува да биде и некоја што ја знам. Кога јас ќе спомнам бивш... не му е баш најпријатно!
    Минатиот пат му кажав дека ако сака да се врати на стариот начин на живот, дека слободен е и не сакам да го држам со сила таму кај што не може да стои, иако го сакам. Се побуни и рече дека не го сака тоа!
    Навистина не знам што да мислам со муабетите за бившите....

2. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324
    На некои мажи тоа им е болест. Постојано да зборуваат за бивши, и тоа со име и презиме, и во детали. Веднаш отворено кажи му дека ти смета ама онака строго.Тој веројатно не е свесен дека тоа ти смета и затоа нагласи му го тоа, дека во некое идно време не сакаш и ти да бидеш таа споменуваната пред некоја друг девојка. И тоа плус е лоша особина и не остава добар впечаток. Па нека се замисли малку.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.