Е*ате. Мани друго, почнав и кога зборувам со моите да го користам. Исто така ја терам мама кога ќе и речам: „Многу јака ти!“ да ми вика: „Нема појака! “ Ама не сака.
Aбе ајде, зае*и. Е**ате, со две ѕвездички! Е, к*р! Абе остај. Аха да, така беше. (Искрено, ја мразам фразава и незнам како се научив да ја користам и јас ) Да де да. А, вака ќе си речете дека јас многу безобразна сум, ама што да правам, сум се научила.
Е*ате. Не знам како можев да се навлечам кога толку ме нервира, но се обидувам помалку да го користам. Почнав и многу да кажувам „Ти беше тој јакиот/таа јаката?“. Абе еве, абе пет пати и сите варијации. Ау, немој, те молам. Не ме напињај. Ау, женска, ти беше таа јаката. (Ова за некоја другарка или било која женска личност кога ќе ме изнервира.) Исто така, многу почнав да ги користам зборовите „убав“, „лепотан“ и „срце“ (не срцка). Ова на другари најчесто. Ме нервира многу кога некој збор или фраза го користам постојано и затоа се обидувам што помалку да ги користам горенаведените. Но потоа се навлекувам на нешто друго и повторно магичен круг. Браво за мене.
пичка ти материна ,цел живот ја употребувам ,или знам како некој кретен да речам на нешто аааааааааа,и се останато за комуникација
Абе да?! Па што? Леле, леле, лелееее.. Еве го/ја овој/оваа, се јави.. ОМГ! Мрш бе! Чоек, шо ти е мор чоек?! (Ова на најдобри другари само, кога сакам да ги расположам, така со некој посебен охридски акцент.. ) У ПМ! Пу, да ти’**м.. (Знам дека не сум ептен голема, и дека не е убаво да пцујам, ама многу користам некои вакви фрази.. ) *Иако знам дека има и некои други, ќе ги пишам кога ќе ми текне.
Да додадам, нови ми се овие... ДооОобро! Ајде бе? Ме напињаш! Господе Боже! Се потресов. Ќе си починам. Ај шо збориш?! Поздрави га вујка ти !
Дај не заебавај! (во алманах за PS ми стојт ) Е арно. Ти арен? Ам ај да не сум. Уживај бе. Аха, да. И то ќе бидит. Ти ак си болен! И мноогу други, шо сега не ми теквет.