-Да бе да мижи митро тулумби паѓат, земи тепсија да ги собереш (коа нешто не верувам дека е така) -Утко некоја (на внука ми ) -Теле марка (на маж ми коа тресне нешто) -Не те слушам парфемо ми е ногу јак (коа се изнервирам и нејкам да слушам) -Сигурноооо (коа ми кажат прави нешто а ја нејкам) -Зема ли си денеска дозата (коа некој тресе глупости на кило) -Аљоооооо не се дери , или коа си се раѓал микрофон си гтнал (коа некој се дере без врска) Ај доста е
ej ej ne se napinaj tolku ke ti puknat farmerkite(koga nekoj epten zamara so edno isto) eba? Ne si tolku inteligenten/a ne zabeguvaj vo tezok kriminal vreme ti e za lekot ae ae ae ti disis? Da?[mod-kirilica:25k1vb0i][/mod-kirilica:25k1vb0i]
*Господе Боже! *Страшна работа!! *Да? *Е*и си мајката! *Шо ми е мене гајле! *И така натака и така навака! *Еј, знајш шо?? *Е зш така? *(име) чекај, не знајш шо се деси (тогаш и тогаш)...
Јаооо мени! секогаш како замена за нашето леле. Кога се соочувам со човековата глупост најчесто велам: Свашта по народот! Бог да чува! Аман бе! А кога некој се труди да ме излаже: Мижи Хасан да ти баам!
-Тесло една (начесто зафрканција, но и кога некој/а ќе ме изнервира) -Загревота (премногу често ја користам, и кога треба и кога не треба ) -Но но (наместо не, и онака од забава некогаш_ -Ај гони се! (кога некој/а толку многу ќе ме изнервира, а несакам да го/ја навредувам со погрдни зборови)
Да дополнам... - Како нејќеш.. - Аха да да за тебе.. - Мрш.. - Мислеш нема.. - Ај ај мани ми се.. - ц.ц.ц...демократска држава е воа..
Хахахахаха, да да. - Многу често користена фраза која ја користам додека пишувам со него на skype или chat. Во стил демек..... И јас онаква..... Ќе се отрујам..... Не замарај..... Мисли си..... ..и дечко ми многу го нервирам кога ќе му кажам Египет, онаа земја каде што не си бил. Затоа што сака египтологија, сака да го посетиме заедно Египет гледајќи колку ја сакам јас таа земја и како совршено можам да му ја доловам сликата за таа држава.
не замарај бе иди лечи се глупак, стока(навика :р) јакиот ти -.- мани ми се! сакаш да ти треснам една па после да галамиш?