Еве некои што ми се така од пред еден месец актуелни и цело време ги користам Леле, каков габор еј.. Типот/типката ми вика.. Типот/типката халуцинира.. Ти, дечко, (ова и на машко и на женско) да не халуцинираш? Еј дечко, полека.. Абе ти многу јак/а ? Нема фрка, бе Еееј, што ќе се напиеш за муабетов? И едно посебно со другарките, што видовме некои четириесет годишни на фејсбук вака си се викаат : Сестре.. Сега тоа ни е на секој втор збор: сестре, е кај си бе сестре, шо праиш бе сестре. Ко ретардирани некои.. Да пукне бе, сестре! Еее, сестре бе, риба си сестре
- Кај си бе буцииии/цуци (зависи како ми дојде во моментот) - Не биди сељааак - Кретенизаам - Значии....(го употребувам скоро пред секоја реченица) - Која будала си бе - Сељачана бее - Ај губи ми се да не те гледам (најчесто на дечко ми му викав така) - Кај си бе шеќер (ова ми е од еден дибек) И сега за сега толку
- ____ бе браааааааааааааааааааааааааааааааааат. ( ама онака долго, ко од солзи и смеа ) - Ле Ле (име) ( ама како интересно го кажуваме со другарка ми, сестра ми се нервира секогаш кога ќе кажам Ле Ле :geek: ) - Е ајде де. - Се зае*авам, се зае*ав. - Нацки. - Сунце ти калаисано. - Абе лесно ти е тебе.. - Оф муки мои.. - У пм. више. ( мн. пцујам е*аго ) - Аман бе/више. - Леле добро извини. - Једи гоооо*на. - Нашол кој да збори. - Бог да чува. - Ајдеее.. - Иди сликај се. - Фала што ми кажа не знаев. - Добро утро, се наспа? ( кога некој ќе ја открие Америка по втор пат) - Богами.. - Али ипак... - Па што ми е гајле? - Абе 100%. ( демек ) - Јао бооона. - Пошо..Секад..Некад..Увек.. - Ваљда.. - Епа јбг сеа. - Тутурутка. - Идиот/ка. - Ееее, ДЕГЕН. - Е мрдната работа/ Е мрднат човек. - А што тоа? - Матер ќе ти *бам. - Па така де. - Нели ти реков?
Како го заборавив најбитното. Мрзам кога некој што ме гледа што правам, и ми вика што правиш? - ИГРАМ ОРО. - Кое оро? - ТЕШКОТО!
Има многууу.. * Ај занеми * Ти многу јак бе? * У П**** М***Р * Па шо ми е гајле * Не замарај бе ало. * А кој си па ти? * Исчезни * А-У * Ти ќе ми каеш? * Чао-чао
- Значи... - Сфаќаш дека не сфаќаш?. - Ќе се/го/ја застрелам. - Шо да ти објаснувам коа си глуп/а. - Ќе се омажам за овој! - Не си на ниво. - Болна си жими све. - Чао пријатно. - Уживај
-Што правиш? Трујам. -За кај си? Ни за таму не си. -Сва среча што не си курназ. -Каспер е во тебе (мн си "духовит") -Малограѓанштина! -Досаден си ко лајно. -Доста напорисуаш. -Иде тај/та ____ ка врху ! -Наречник. -Свиркај си -Срцка си -Расположење на нивоу
Убиство од прв степен (кога нешо е безвеза кажано.направено,неубаво изгледа) Оф мори мајко розова Ај не јади л*њ*
Најново ми е -Ме разбираааш? - по 2-3 пати во реченица ,кога објаснувам нешто . -Розоооо! - ако во моментот не ми текнува нечие име ,а ми треба за нешто.И нема везе од кој пол е.