* оф гревче.. * кал си (во смисла многу си глупав/а) * губи се * незнам ја ништо * ... е така за инает да цркнИш од мака..(ова кога некој ми забранува нешто) *... леле пусто се напрајвме..
*И така *Добро е *Ај не ме замарај!!! *Абе срце си!! *Многу те сакам сонце (Ова ми е по навика оти секогаш со дечко ми си викаме така,и мн пати на другарка ми и имам така речено и таја цела )
А саа ... ДЕ !! Не е до тебе до апчињата е ццц ТРАКТОР ништо ај ( кога објаснувам а не ме сваќат) И шо сакаш да кажаш саа ? АУФ извини така ( кога некој ПРОБУВА да провоцира ) Брао Лајк :up: Лажааш, пази стопири се врни се на зад (инспирација ми е од еден клип што стана хит во Ср) е ке зеем ке се отепам и многу други БИСЕРИ
Лелееееееееее мн си глуп. Е не објаснувам сеа. Е не можам сеа. Не сакам. Ај бе намали тоа телевизорот! Добро бе се заебавам да ти е*ам тоа! Глуп! Што е сеа?! Кааааааааааааааааааааааај си бе?
- Нема услови за живот (често знам да го додадам и тоа Гоки од село Муртино.. ова е од едно клипче, ама главна шема во друштво ни стана хх) - Срцка е (за се што треба и што не треба ќе речам срцка, ама треба ств да заслужи хахаха) - Боже, боже - Боже Петрааааа
секој втор збор ми е ммммммммммм браво веке ни ја неможам да си се слушам како го кажувам ама само излегува P.S. мммммммммммм браво за мене
Демек. Еднаш напишав порака што имаше десет пати демек во неа До ден денес ме завркаваат за тоа. И тоа Ау мн мн ме нервира не личи на ништо
-Боже Петраааааааааааааааааа ( и днг по чело) - тоа е ... - Леле Елииии... - Аман више Аман.. - Свашта !! - Омфг , втф, бтв ( и др глаголи хахахахахха слични ) =P
Највише.... -Фала Богу -Значи -кога некој ќе ме изнервира знам често ова да му го кажам: Ако ти ја залепам една има да се свртиш на 360 и наназад -ај кент билив ит