*Малеееее...... *Е да бе.....( апосле тоа следува и кревање на веѓа ) *Ма дааааај.... *да да да секако.... *а ти па да не не си......(кога некој ќе ми каже слаба си,ваква си....) *добро ај.... *ма иди у триста пи*ки матрини.....(тоа кога крајно сум изнервирана) *Шо е(ова го користам место “ало“ кога ми звонат моите на моб)
*ma4e ( vo sekoja prigoda,duri i po nekolku pati vo re4enica); *veshter (na najvernite drugari); *k*r te ubio i najraznovidno originalno pcuenje,vo sekoj mozen razgovor *eeeej sine?!?; *tomorrow morning after sabajle (demek,"utre sabajle"); *specijalka/retarda=>vo prevod- "imash fenomenalna smisla za humor" ( koga ne sum vo afekt); *gangsta(na site); *freak(na site); *E to e,greshki sme,luJDZe praJme...; *4oek....i mnogu drugi,poveke ili pomalku vulgarni i navredlivi izrazi...
Ah da,i ko 4e me prasha nekoj "Sho ti e?" redovno odgovaram so "Me "fati" rako(T)"...Obozavam crn humor i zaebavanje so se shto treba i ne treba...Mnogumina mi zameruvaat,ama jbg...E da, i jbg
-Свашта -Бог да чува -У п м -ова кога ќе се изнервирам...иако гледам да не ми излетува често - Тоа е...и други има ама не ми текнува сега
- фино, фино.... - браво за тебе! - срцка бе.... (некогаш за нешто што ми се допаѓа, ама и иронично со посебно акцентирање ) - ај ако не па.... - у пи*ку матер - пу да ти се сневиди... *има уште ама не ми текнуваат....можеби тие што ме слушаат повеќе знаат што кажувам
Оф мори мајко... Жити се... Ај шо збориш... А бе не знаеш... Ма боли ме уво... Ти па поарен/поарна си... И ред други што не ми текнуваат во моментов
П***а ти м*тер. - пцујам како кочијаш(што би рекла мајка ми) уште од мала. Лажеш!!! - често онака од шала Жити се? Како да не! Не ме замарај Пара па пау- ова кога нешто ненадејно ќе се деси
Прво и основно, прв збор на листата на најупотребувани зборови ми е: Аман. Потоа доаѓаат: Боже. Е де. И ш(т)о сеа? Молам?!? Дај доместосот. И уште многу други кои што не ми текнуваат во моментов.
Најчести фрази ми се: аман,значи,више,свашта сега за сега на тие ми текнува во моментов понекогаш се чудам зошто такви фрази ни се случуваат често да ги повторуваме,иако не делува убаво
мрш.... е да бееее.. шо збораш(иронично) абе шооо..(исто и ова) леле аман, доста веќе дрдориш стварно(иронично и ова) леле не знаев (и ова иронично) баш ме интересираше(и ова иронично) леле сфати веќе еднаш-гајле ми е оди фрли се!! знајш колку луѓе ќе спасиш!!
Класика (кога нешто е сигурно и секогаш точно) No me interesa nada (кога нешто стварно не ме интересират хахах) др не ми текнуваат други :/
Глупичка е тикве едно стварно?!? ајт чаос ами како да не иии да додадам Don't worry, be happy and live your life on your way (еднаш ми се испушти и сето ова на проф и го реков кога ме скорна а јас нз и ми ре4е да нау4ам )
Не заебавај...!!!!! Не ме замарај!!! Озбилно?!?!?! Don`t worry, be happy! пс.ако ми текне некоја друга ке допишам.