најомилена фраза со која моите другарки ги вадам од такт е : Zasho be honey takaaaaaaaaaaaaaaaaa?????!!!
Ма дај... (развлечено) Ме зезаш? (кога нешто не ми се верува) Клот! (за било што што е без додатоци, од храна, до облека ) Ај да си мекнееме.
1.ООоозбилнооОО? 2.Немогуче. И има уште едно ама не е зборче... Звучи као „Хммм“ ама во смешна конотација... Го употребувам кога за нешто ќе испаднам во право, кога победувам во некоја игра, кога ќе каже некој нешто вкусно или дечко ми кога кажува нешто мрсно.. Хмммм.. И додавам и интересен израз со очите. Сите почнаа да ми го користат.
Марш! - кога некој ме провоцира. И потоа сите пцовки и недолични изрази кои овде би биле цензурирани. Што да правам, и мајка ми ми вика дека сум пцуела ко кочијаш, ама ј*бига јас така најдобро се изразувам. Spoiler Само незнам утре кога ќе работам како ќе се научам пристојно да зборам со странки, претпоставени и сл. има да вријам во себе.
-Во ред е, уживај! -Боже Сачувај! -Боже Свашта! -и хрватското ајме мени (ама тоа ааајмммееее -развлечено многу!)
Уживај си Добро ај Ај не ме оптеретувај Маче Иии стварно,што збориш (иронично кажано) Мафни ми се Фала што ми кажа јас не знаев(иронично) Ќе видиме има време Слепиот рекол ќе видиме...ама никогаш не прогледам за жал А така ли Друго нешто има?Или слабо Ај поздрав
„Ајде бе“ „Како да не“ „Сииииигурно“ ХАХАХАХАХАХАХАХА (смеа) “Нече срече поштеног човека“ Сигурно има уште некоја узречица или збор, арно ама не ми теквит во моментов.
слободен/на си. ај,ај мани ми са и сеа јак/а си? хехе,чудо големо хаха,ного ми е гааајле. ке ти акнум една,еј ! абе ај не ма замарајте!!! ти си плава уф душта [кога некој ке ми каже плаво,бело ..]