брате - ужасно многу ме нервира ама ми е гадна навика која се обидувај да ја сменам озбилно? - кога не сакам да верувам во тоа што ми го кажуваат итн..
Ха -кога сакам да кажам нешто во стилот “абеее даа..“ што зборуваш ? - ова ми е попримено од професорката по историја
„Да, бе, да!“ „Шо ти е тебе, бе?“ Најглупаво на свет, правам муабет со некој постар и излетува „да, бе, да“.
можда иам коментирано, али само 1 одговор ми е ту мејнстрим. -у реду е. -брат/е. -не заебавај?! -најс/јако. -смешан/смешна/смешни. -искулирај. *дијалектички, иначе губат смисол.
^ па како тргнале работите, се билда оваа фраза И оваа фацка Јас у последно време само си 'цкам со јазикот... ц ц ц ц ц
1.Ма гони се бре! 2.Леле, зборувај мии!! (кога некој ми кажува нешто возбудливо а заобиколува) 3.Е да си го вујниш! (мејд бај ми, и само јас си знам шо значи, може и вие знаете, ма јбг.) 4.Како и да е... 5.Ќе видиме. 6.Ма иди у пичку матер! 7.Ти тоа мене, а? 8.Оди голтни штравцигер! 9.Мавни си димна бомба! 10.Хаха интересен си хаха ! 11.Зашооо не ми даваш (пр. гума) ти на мене!?! (инспирација од рекламата за горска вода со Тошо и тој арапинот) *Бонус#12.Bitch, please! и многу други, ма јас сум википедија за пцовки и фрази
Мрш... Се ке се среди, има време ... Немој да ме нервираш , ке се каеш ... Стрпи се малку ... Се надева дека ке бидит подобро ....
- Ој са скини - Оди удаав се у Вардар - Е как не - Де ај,не замари - Боже сачувај - Дек уде светут ( на дијалект се де. испричавам се ) итн.
УФФФ ,многу се. 1.Ајде,зини,уште ова лапни го. 2.Полека деее... 3.Седи мирен/мирна 4.Тишинааа 5.Јааа,не збори ма,вистина 6.Ај,ај терај ти само така.... 7.Со Господ напред Не им е лесно на тие околу мене