Полека да не са испрдиш. Де маа. Нацрти море и врли се ву него. Ој са скини. Ој са утепи. Проблем?. ^^ -Некој коа ќе каже НЕ секогаш му велам: Да јаајш пире. -или пак А: Алва. -има уште многу но многу ме мрзи да ги пишувам..
хохохо, ќути бе, брао, хееаахеаа, значи, аман бе, бог да чува, не замарај! има уште многу други, ама ме мрзи да ги пишувам .
Веќе ги заборавив бугарските фрази, кои ги користев најчесто. Сега свртев на македонски фрази и дури кога зборувам со мајка и` велам : -„ее убо..!“ , „добро де...“ , „Бог да чува!“, „аман бре“ и „како да не“ и нешто кое ми е омилено - „Страшна работа!!“ Сите овие се чести зборови од маж ми, па брзо ги прифатив
Значии.... - секој втор збор ми е кој речник и јас.. шо збораш ма јебига е не можам поќе жими се поремечај ретарда и тако даље и тако ближе DAFUG?? BITCH PLEASE ко FOREVER ALONE е (резултат од претерано висење на 9гаг) :geek:
кога една од вработените нешто не сработила како што треба или ич не го направила и почне да лаже и викам мижи митре толумби пајѓат или до вечер готаво да е
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhah Suck it. станувам зависничка од 9Гагс.
Да бе да (не за др ама кога ме некој замара и гледам што побргу да откачам таа свиња од мене му викам ДА бе ДА)
Ужас. За се` лошо, приближно лошо, нешто што не ми се допаѓа ни 1 процент- велам ужас. Тотално заштедувам на останати зборови и целосно со еден збор можам да дадам соодветен коментар на она што го гледам/слушам. Ептен сум заразена, шта чеш.
Побогу. Се обидувам да ја редуцирам експлоатацијата на зборчево, ама и кога нема да го кажам ме надополнуваат . Или претходно сум ја прекорачила нормалата или едноставно... им недостига, ах