Нашиот јазик е многу двосмислен и често звучи многу перверзно Значи последниов месец не знам колку пати го имам кажано ова
Реченица која најчесто ја користитее!? Сакам га ...... Ја напнав другарка ми со ова деновиве. Али, не е до мене, се заљубив.
-Боже сачувај. -Как да не. -Доброооо. -Ма немој! -Ок! -Озбилно?? -Лајк! -Најс, најс -Мафтосај се!/ Мафни се. -Оф лелеее -Се зезам. -Глуп/а си или да? -Фала што ми кажа..не знаев! -Лелеее ќе умрам.. -Гајле ми е. -Е аку де... -Ти нармален/а си?
хахаааааа и јас долго време ја верглав таа фраза! и не можев да се одвикнам никако! И ден денес си ја кажувам по потреба.
-Ма доста -Махај се -Ок -Ти арна ле си? -Нормален/а си? -Кучка -Колку си глуп/а! -Иди уби се ма/бе! -Гони се -Ако -Божеееее -Господ да чува и да брани -Де ма/бе -И????........И????? -Шо ма/бе? Многу ме нервираат овие зборови, ама неможам ако на ден не ги изговорам барем 20пати. Заразни се! И многуу други само не ми текнуваат.
Jaooooooo-овоа кога сум нешто изненадена,некој ми кажал убава или лоша вест. Ах бе деца деца/дечишта-кога некој ми се понаша како мало дете,дури и дома на мама и викам ах бе дете дете